Mark Rutte is dikke maatjes met zoon Soros

Mark Rutte is dikke maatjes met zoon Soros

Naar verluid is Mark Rutte dikke maatjes met Alex Soros, de zoon van George Soros. George Soros, een joodse hongaar miljardair die als de echte enige president voor het leven van de Europese Unie kan worden beschouwd. Niet die clown van een Michel of de dronkaard voor hem Juncker. George Soros verdiende zijn vermogen door hand en spandiensten te verrichten in de nadagen van het Hitler nazi regime in Polen door de Poolse joden te strippen van hun gouden tanden en hun roerende bezittingen.

Daarna werden die arme zielen naar Auschwitz gebracht waar gezorgd werd dat ze nooit meer een claim voor terug gave konden doen. Om kort te gaan, Soros ging daarna in de aandelen en valuta handel en zoals wel vaker voorkennis is hun niet vreemd. Bekend en berucht werd George Soros in de jaren negentig toen hij met de franse franc speculeerde tegen de centrale bank van Frankrijk in. Dit noopte Parijs om steun te vragen aan de andere EU landen in de ‘slang’ (bandbreedte waarin europese valuta mochten schommelen t.o.v. elkaar) omdat de franc hierdoor uit de slang dreigde te worden gekieperd dankzij Soros.

Dit was het allereerste signaal van fascisme wanneer bedrijven meer geld hebben dan landen en deze landen financieel naar hun hand kunnen dwingen. Het was de aanleiding voor de komst van de (franse) ecu, later euro genoemd en geaccepteerd door DE, IT, GR, NL, OS, BE, SP, PT en FR. Terug naar Mark Rutte en zijn recente aanval, de tweede, op Viktor Orban premier van Hongarije.

Viktor Orban heeft Soros en zijn regime change universiteit NGO het land uitgeknikkert wat Orban maakte tot vijand van Soros. De niet aflatende stroom beschuldigingen tegen Orban door Soros, maar voornamelijk via politici en media in dienst van Soros, hebben Orban tot vijand van de Europese Unie bestempeld. Indien Hongarije de hongaarse forint zou hebben ingeruild voor de euro zou de ECB de geldkraan hebben dichtgedraaid zoals ze met Syriza in Griekenland hebben gedaan om hem zo op de knieën te krijgen.

Helaas voor de ongekozen burocraten kan dit niet met Hongarije. Wat is nu zo belangrijk voor Rutte om Orban aan te vallen? Het gaat om een recente wet tegen homosexuele handelingen onder de 18 jaar. Let wel, dus niet boven de 18 jaar! Blijkbaar vindt Rutte het een probleem dat ziekelijke lui geen sex mogen hebben met hongaarse kinderen onder de 18 jaar. Dit kan alleen maar van doen hebben met Rutte zijn innige banden met de Soros familie. Mijns inziens moet Rutte zich met nederlandse zaken bezig houden. Hij heeft hier al meer dan genoeg puinhopen veroorzaakt.

Rutte wil graag muppet europees president worden. Dit kan alleen via Soros.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.