2017-2025 voorspellingen Deagel.com komen al aardig uit

2017-2025 voorspellingen Deagel.com komen al aardig uit

In Nederland worden de Covid19 maatregelen afgeschaald naar het oude normaal? Het Rutte regime maakte gister bekend dat de Covid maatregelen worden ingetrokken per 1 november of eerder. Geen woord over de Corona app of test verplichtingen dan dat deze mogelijk gehandhaaft blijven.

Deagel.com (militairy industrial complex affiliate) voorspelde in 2017 een bevolkings afname in NL door Covid van 1 miljoen mensen. Qua inentingen met de gifspuit is dat aantal wel bereikt. In Duitsland en Frankrijk neemt de tyrannie toe want daar is hun quotum nog lang niet bereikt. Deagel.com voorspelde voor Duitsland een terug schalen van 80 miljoen naar 20 miljoen Duitsers. Er moeten dus 60 miljoen Duitsers nog verdwijnen. Voor Frankrijk en Engeland geldt ongeveer dezelfde aantallen. Australiƫ weet ik zo even niet. Voor alle landen in de wereld deed Deagel.com een voorspelling voor 2025.

Deagel.com heeft hun voorspelling eerder dit jaar van de website afgehaald. We zien dus in Duitsland en Frankrijk en ook Engeland de tyrannie toenemen terwijl deze in Nederland e.a. landen die de voorspelling waar hebben gemaakt, afneemt.

Het Rutte regime is bekend van hun leugens. Dus in hoeverre we hun oekazes serieus moeten nemen is nog afwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.