De Pfizer/Moderna/Janssen gifspuit doet helemaal niets om Covid te verminderen

De Pfizer/Moderna/Janssen gifspuit doet helemaal niets om Covid te verminderen

Het is allemaal gelogen. Trap er niet in. De Delta variant bestaat niet. Covid19 bestaat niet. De booster is bullshit, het is gewoon een zelfde herhaal injectie. Er was geen pandemie. Het biowapen uit Wuhan was een losse flodder. Nul corona kan helemaal niet. Nooit meer mensen die overlijden is je reinste flauwekul. Veilig en effectief is marketing om uw medewerking te verkrijgen voor uw eigen zelfmoord. Er zijn geen alternatieven, jazeker wel. Inmiddels al duizenden. Nog steeds laten schapen die zelf te lui zijn om eens een keer te googlen zich in enten met het gif.

Ik ken nu al drie kanker patienten die sinds ze de gifspuit hebben genomen hun kanker hebben zien verergeren. Hoe dom moet je zijn? Het is allemaal een politiek gestuurde natuurlijke selectie geworden. Ondanks dat men weet dat kinderen overlijden aan de spuit gaat men gewoon door. Dit is gewoon genocide. Van politici weten we dat ze liegen, dat de Overheid onbetrouwbaar is wisten we ook al maar dat medici totaal geen ruggegraat hebben, uitzonderingen daargelaten, was toch wel het meest opzienbarend in deze fake pandemie.

De medische wetenschap, universiteiten, ziekenzorg hebben de bevolking niet beschermd tegen de politieke kwakzalverij door er tegen in te gaan. Ze lieten zich ringeloren en bedreigen.

Diegene die zich hier schuldig aan hebben gemaakt en mederwerking aan hebben gegeven moeten voor het gerecht gebracht worden. De zwaarst mogelijke straf is hier op zijn plaats. Ik ben geen voorstander van de doodstraf maar er zijn uitzonderingen.

3 REACTIES

comments user
admin

Ik hoorde afgelopen week hetzelfde. Overigens in 2020 werd al gewaarschuwd over de lipid nanoparticles die the mRNA veilig in onze cellen moet krijgen en dat het carcinogeen is. Daarbij schakeld het de T cellen uit die onze cellen bewaken tegen carcinoom gedrag.

comments user
Quality Manager

Ook wij hebben vandaag weer gehoord dat een kennis (1 maand ouder dan mijn maatje) sinds 4 weken gediagnosticeerd is met maagkanker met uitzaaiingen in de lever. Hij heeft de gifspuit gekregen in maart van dit jaar. Was kerngezond en mankeerde echt helemaal niets. Nu zomaar ineens uit het niets maagkanker met uitzaaiingen!!!!! Dankzij de gifspuit komen er steeds meer kankerpati├źnten.let maar op!!!

comments user
Quality Manager

Ik ben normaliter ook zeker geen voorstander van de doodstraf maar ik begin nu toch echt te twijfelen. Deze mensen zoals de jong, rutte, jaap van dissel, ernst kuiper, marion koopman, moeten allemaal voor het gerecht komen en ter dood verklaard worden door middel van de gifspuit. Dezelfde gifspuit die ze al die schapen hebben gegeven…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.