Een reden waarom regering en OMT de ongevaccineerden zo radeloos achterna zitten met laat je vaccineren

Een reden waarom regering en OMT de ongevaccineerden zo radeloos achterna zitten met laat je vaccineren

Iedereen die zich verdiept heeft in het vaccin weet dat er geen toestemming is gegeven voor algemeen gebruik andere dan alleen ingeval van nood in zware gevallen waarbij het misschien het leven kan rekken van de patient. Net als bij Remdesivir, een vaccin in het zelfde schuitje als mRNA. Ook Remdesivir heeft levensbedreigende bijwerkingen, nierfalen en leverschade. Niet goedgekeurd voor algemeen gebruik dan alleen in geval van nood. Voor beide lopen de test fases nog.

Voor een nieuw vaccin duurt het tien jaar in vele trials waarbij uitgebreid moet worden gerapporteerd en gedocumenteerd wat erin zit, wat het wel en niet doet, wat de bijwerkingen zijn en de efficacy.

Waarom wordt toch iedereen onder psychische en sociale druk gezet? Voor mRNA loopt nu de derde fase. Indien u zich heeft laten inenten met de gifspuit bent u het proefkonijn met alle risico’s van dien. Men wil geen controlegroep van ongevaccineerden die zich niet hebben laten inenten omdat er anders vergelijk materiaal is en de hele mafia racket uit komt.

Kijk naar de landen met de hoogste mRNA inentings graad. Israel, Ierland, Gibraltar, Engeland hebben nu de hoogst aantallen van doorbraak Covid. Elke dag melden volledig gevaccineerden die Covid hebben gekregen in ernstige vorm.

Ging het geven van de gifspuit nu juist niet om Covid te voorkomen of minder erg te laten verlopen. Het bleek allemaal marketing. De geCovineerden bevolken de ziekenhuis IC’s terwijl de leugenpers en bewindslieden hun Covid handeltje zien instorten. Dit is de reden waarom de druk verder wordt opgevoerd in Frankrijk en Duitsland. Beide landen zijn stakeholder in de mRNA gifspuit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.