Is het Biowapen Covid19 nu wel geisoleerd of niet?

Is het Biowapen Covid19 nu wel geisoleerd of niet?

Er zijn vele gerespecteerde artsen en deskundigen met een reputatie hoog te houden die vragen stellen bij de Covid19 draconische politieke maatregelen en zeggen dat de discussie of het virus bestaat een non issue is en melden dat het al in Januari 2020 geisoleerd was. Inderdaad werd door de Wuhan, CDC gemeld dat het virus geisoleerd was. Echter gevraagd in media 2020 de CDC meldde dat ze het niet hadden. Op verzoek heb ik daar een screenshot van en heb deze ook in 2020 getweet.

Ik kwam in de zomer van 2020, uit een standpunt van logica, uit op de conclusie dat het virus niet bestond en mogelijk eerder door de 2019 griepprik, mondluier en nu uit de gifspuit komt. Dit omdat de bekende ziek kenmerken van Covid19 sterk lijken op lood (grafeen oxyde) vergiftiging. Het is recentelijk bekend geworden dat grafeen inderdaad in mondluiers en gifspuit zit. (magneetje hangend aan injectieplek arm)

In de medische wereld zijn vele medische onderzoekers het oneens met elkaar hoe het isoleren van een virus te werk gaat en wat de methode hoort te zijn. Ik heb in de blog al eerder eens een bijna ruzie video discussie gepubliceerd tussen Dr. Kaufmann en Judy Mikovitsch over hoe je een virus isoleert en dat na het isoleren het virus infectie kan veroorzaken in een ander. Mikovitch verwarde een virus met een exosoom. Kaufmann steld dat nog nooit in de geschiedenis een virus is geisoleerd volgens de Koch Postulates.

Is het virus na isolatie nog gevaarlijk is een van de voorwaarde van Koch. Geen enkel arts of onderzoeker gaat hier achter aan of dit virus echt is als er geen fondsen zijn vrijgemaakt. Zonder fondsen vindt er geen antwoord op deze vraag. Er worden wel fondsen vrijgemaakt om mensen aan de gifspuit te krijgen.

De enige manier om het bestaan van een virus aan te tonen is als je in een lab ongeving dieren ermee kunt infecteren dit is nooit gedaan omdat het virus niet bestaat. In Frankrijk misbruiken ze Chromosoom 8 en in Duitsland en Nederland de fake Drosten seuence.

Dit video gesprek gaat nu juist over of er een wetenschappelijke bewijs gevonden kan worden bij de authoriteiten en kan worden verkregen via een WOB aanvraag bij 90 medische instituten in net Westen. Niet geheel schokkend is dat in ieder geval de authoriteiten deze vraag als een paarse krokodil of hete aardappel doorschuiven en zich verbergen achter meel in de mond. GlobalResearch is een serieus website dat aan fact check doet.

https://www.globalresearch.ca/does-the-virus-exist-has-sars-cov-2-been-isolated-interview-with-christine-massey/5753322

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.