Food and Drug Administration FDA heeft Pfizer mRNA goedgekeurd voor leeftijd 16 en hoger

Food and Drug Administration FDA heeft Pfizer mRNA goedgekeurd voor leeftijd 16 en hoger

De nood toestemming door de FDA is dus nu omgezet naar een volledige authorisatie van de Pfizer gifspuit. Ik denk dat de EMA net als met de de noodtoestemming ook zal gaan volgen. Er kan dus nu een wet uitgevaardigd worden waarbij een verplichting geldt voor het injecteren van de bevolking met de Pfizer injectie. Dit is niet zonder consequenties omdat hiermee de FDA hun eigen regels overtreedt.

Het is geen vaccin, het is geen medicijn, het is niet veilig want reeds 6000 mensen zijn na de prik overleden en een half miljoen invalide geworden en het is niet effectief want de gevaccineerden krijgen lang Covid. Daarnaast loopt de derde testfase nog tot 2023, er is geen studie gepubliceerd wat de werking en ingredienten beschrijft en worden de vaccin fiools geleverd met blanco bijsluiter. Dit laatste is illegaal ingeval van een goedgekeurd middel.

Nog een overtreding van de FDA regels is dat Pfizer de controle groep heeft opgeheven en de deelnemers alsnog ingespoten met hun gmo therapie gifspuit. Om goedkeuring te krijgen moet de efficacy minstens >95% zijn in werkelijkheid heeft Pfizer die niet want diegenen die Pfizer hebben gehad kregen toch Covid. Sommigen zelfs lang Covid.

Dit maakt de FDA en de personen die de FDA leiden kwetsbaar voor rechtszaken. Je kunt dan wel niet het bedrijf Pfizer aanklagen maar wel de CEO van Pfizer persoonlijk. De FDA heeft zijn eigen regels overtreden. De vorige baas van van de FDA is nu board member bij Pfizer. Ik bedoel maar. Draaideur constructies tussen toezichthouder en fabrikant. Hier is het laatste nog niet over geschreven en gehoord.

Kleine aanvulling op bovenstaande: zoals verwacht roeptoeteren de propaganda kanalen voorheen media genoemd dat de FDA nu goedkeuring heeft gegeven aan de Pfizer spuit en verplicht injecteren nu kan worden uitgerold. Dit geldt echter niet voor de huidige voorraden te weten de Comirnaty met BioNTech geproduceerde fiools. De toestemming geldt uitsluitend en alleen voor nieuw te produceren Pfizer fiools waarvan nog geen voldoende voorraad van is.

Hieronder de link naar de goedkeurings brief van de FDA. Het is smoke & mirrors, gaslichting.

https://www.fda.gov/media/150386/download

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Nou lekker dan. Het is niet te hopen dat Nederland hierin mee gaat, want dan zijn wij alsnog de klos. Ik wil deze gifspuit echt niet! Blijf liever gewoon gezond. Je ziet ook hier weer de draaideur technologie van alle hooggeplaatsten. Rutte wil dolgraag voorzitter worden van de EU want voor minder doet hij het niet. Het demissionaire kabinet gaat gewoon door met het maken en wijzigen van wetten. In wat voor wetteloze tijd leven we eigenlijk????

    comments user
    admin

    Blijven weigeren. De gifspuit blijft dezelfde gifspuit want goedkeuring betekent ook aanspakelijkheid en openbaarheid van wat er in die gifspuit zit. Dat willen ze juist niet. Deze goedkeuring bleek niets anders dan een label op een potje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.