Gefrusteerde zorg zuster heeft ontslag genomen vanwege verplichte gifspuit en zij is niet de enige. De Zorg is geschiedenis.

Gefrusteerde zorg zuster heeft ontslag genomen vanwege verplichte gifspuit en zij is niet de enige. De Zorg is geschiedenis.

Ziekenhuizen is San Diego Californiƫ hebben grote tekorten aan verplegend personeel. De zusters laten zich niet verplichten een gifspuit te nemen na 18 maanden dag en nacht gewerkt te hebben voor de goede zaak. Nu ineens wordt verplegend personeel gedwongen de gifspuit te nemen. De Zorg wordt ontmanteld door burocraten in dienst van big Pharma die niet eens het fatsoen kunnen opbrengen om hun mobieltje neer te leggen en de spreker aan te kijken of emails te beantwoorden.

Waar hebben we dit eerder gezien? Oja in de Tweede Kamer, Hugo de Jonge die zijn zwitserse saldo op zn mobiel checked en met zn rug naar de FvD spreker zit en geen vragen beantwoord. Dit is een wereldwijd script blijkbaar. Burocraten die blijkbaar getraind zijn in hetzelfde script.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.