Ierse professor Dolores Cahill volgt de traditie van sterke vrouwen en hier hebben we er veel meer van nodig!

Ierse professor Dolores Cahill volgt de traditie van sterke vrouwen en hier hebben we er veel meer van nodig!

De Britse regering heeft een arrestatie bevel uitgevaardigd tegen de Ierse Prof Dolores Cahill voor het toespreken van een demonstratie op Trafalgar square in 2020 in Londen. Ze werd vele malen opgeroepen om een verklaring ter verdediging in de rechtbank in Londen af te leggen maar ze weigerde te komen. Na vier keer uitstel is er nu een arrestatie bevel voor haar aanhouding uitgevaardigd.

De wetgeving waarop de aanklacht is gebaseerd is niet eens rechtsgeldig omdat alle Covid maatregelen van het Johnson regime in stijd zijn met de Britse Acts of Parliament en Magna Charta (VK heeft geen grondwet) en zij weigerde pertinent het verplicht dragen van een mondmasker in de Rechtbank. Ze was ook al de toegang geweigerd als kandidaat om toe te zien op het stemmen tellen omdat zij weigerde een mondmasker te dragen bericht The Irish Times.

https://www.irishtimes.com/news/ireland/irish-news/warrant-issued-for-the-arrest-of-ucd-professor-dolores-cahill-1.4650141

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.