Laatste stand van Covid zaken

Laatste stand van Covid zaken

Voor een ieder die het spoor kwijt is door de voortdurende 18 maanden propaganda diarrhee weer een opsomming.

Het ‘Corona virus’ bestaat niet. Corona is een familie van virussen als Influenza, Rhino etcera.

‘Covid19’ is een in 1999 gefabriceerd biowapen uit Chappel Hill en gepatenteerd als zodanig in 2005. Er moet worden bij vermeld dat ondanks pogingen dit Biowapen te gebruiken dit wapen alleen enkele laboranten heeft kunnen infecteren en daarvan zijn sommigen daadwerkelijk er aan overleden.

Er was in 2020 geen oversterfte als in 2017 en 2018. Er was dus geen pandemie. Wat er wel was is een plandemie. Een geplande overname van ons land en democratie door globalisten supernationale bedrijven en de destructie van de westerse (christelijke) normen en waarden. Het nieuwe kolonialisme.

Besmettingen werden gecreëerd door misbruiken van de medische toepassing van de RT PCR test. Men week af van de EMA toestemming voor gebruik van de PCR test door Chromosoom 8 en/of de Drosten sequence te gebruiken en niet het geisoleerd virus.

Virussen kunnen alleen worden beschouwd te zijn geisoleerd als het virus uit een zieke patient is geisoleerd, niet gekweekt op niercellen of een of andere dna materiaal buiten de patient en ermee een derde kan worden geinfecteerd die dan dezelfde ziekteverschijnselen vertoont als de zieke patient. Dit is bijvoorbeld met Koepokken aantoonbaar gerealiseerd in de 19e eeuw en heeft geleid tot de Koch Postulates.

Het mRNA vaccin biedt geen bescherming tegen Covid19. Het is geen tradioneel vaccin. Sommige beweren dat AstraZeneca en J&J geen mRNA vaccins zijn; dit is echter onjuist. De laatste twee werken met mRNA dierlijk Andeno virus sequence. Pfizer en Moderna gebruiken synthetische mRNA op de celline van human aborted fetus.

De huidige uitrol van het ‘vaccin’ is feitelijk de derde proefperiode. In 2023 wordt deze proefperiode beëindigd. De bijsluiter is een leeg blad. Bijwerkingen zijn onbekend, de werking is onbekend, de inhoud is onbekend. Deze zullen pas na afloop van de derde proefperiode worden onthuld.

Wat inmiddels wel bekend is dat de gecreëerde spike protein een carcenic toxin is. Het bezorg systeem is PEG polyethyleen glycol een bekend neuro toxin. De laatste veroorzaakt myelitis, verlammingen, hartfalen, na tien jaar neuro aandoeningen als prion ziekte (KreuzfeldJacob). Het is veelbetekend dat ondanks de negatieve effecten van PEG al tien jaar bekend zijn dit middel toch gewoon weer is toegepast. Ook is Grafeen Oxyde gerapporteerd als zijnde aanwezig in het lichaam na injectie. Dit is ook een toxin dat uitbreidt in het lichaam. Neutraal gepolarizeerd is het schadelijk maar positief gepolariseerd is het dodelijk omdat positief geladen Grafeen Oxyde lichaams cellen opeet vergelijkbaar met zwavelzuur. Dat zou je niet in je lichaam moeten hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.