Stel je voor het RiVM is ook een huisjes melker. In de US is dit inderdaad zo.

Stel je voor het RiVM is ook een huisjes melker. In de US is dit inderdaad zo.

Gek idee? Het Centrum voor Ziekte Controle oftewel de amerikaanse RiVM, genoemd daar CDC, is de nummero uno huisjesmelker in Amerika. Voor de meeste amerikanen die huren en door werkeloosheid veroorzaakt door de draconische maatregelen van dezelfde CDC de huur niet meer kunnen betalen dreigen op straat gezet door dezelfde instantie die die Covid maatregelen verzonnen heeft. Het afkondigen en verbieden van niet essentiële bedrijven, Horeca, Events, Entertainment industrie, Vakanties en het instellen van anderhalve meter, mondluier en verbieden van demonstraties is ook de huurbaas van vele amerikanen.

Ook is de CDC een commercieel vaccin verkoper voor big Pharma. In amerika is niets te gek. Helaas voor de CDC heeft het Hoge Gerechtshof besloten dat de huurders mogen blijven zitten waar ze zitten zonder te betalen. Wie was de eiser om ze eruit te knikkeren? Inderdaad, de CDC de grootste huisjesmelker.

Wie worden niet geraakt door de Covid maatregelen van de CDC? Beurs genoteerde bedrijven in eigendom van de globalist Rothschilds en Rockefellers ‘lockstep’ Vanguard en BlackRock dezelfde partijen achter de gifspuit. Hoe kun je het zo verzinnen.

Alle problemen zijn begonnen met het vermarkten van gezondheidszorg. De komkommercielen misbruiken hun macht om geld van de belastingbetaler af te troggelen en dik geld te verdienen alleen hadden ze een psychopaat iemand als Gates (Rockefeller) nodig om eea in gang te zetten. Gates zijn grootvader startte de hele Pharma shitzooi om van zijn overtollige teer af te komen.

Teer is een bij product van olie raffinage. De eerste synthetische medicijnen werden, en ik maak geen grapje, van teer gemaakt. Teer mocht opa Rockefeller op een gegeven moment niet meer in iemands achtertuin dumpen dus wat beter toepassing dan dit in de vorm van tabletten aan de schapen te geven die in de goede traditie van middeleeuwse kwakzalverij die zooi afnamen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.