Voor elke Covid ‘slachtoffer’ sterven er drie gevaccineerden aan een hartaanval

Voor elke Covid ‘slachtoffer’ sterven er drie gevaccineerden aan een hartaanval

Nu miljoenen zijn geinjecteerd met de mRNA synthetisch gen therapie, ook wel ten onterechte ‘vaccin’ genoemd, is nu wel duidelijk geworden dat de gen gifspuit geen bescherming biedt. In plaats daarvan veranderd uw vrij bewegende bloedplaatjes na injectie in een soort bloedpap van stollingen en opgestapelde plakkende bloedplaatjes ook wel de ziekte van Rouleaux genoemd. Daarbij komt ook nog dat uw lichaam zicht verzet tegen deze synthetisch indringer wat leid tot ernstige ontstekingen in uw organen.

Was eerst thrombose en hersenbloedingen de doodsoorzaak bij gevaccineerden nu blijkt dat voornamelijk littekens ontstaan in de longcellen en de hartzak welke het hart omhuld en in de hartspier. In tegenstelling tot wondjes, geneest orgaan schade niet. Wat ontstaat is litteken weefsel. Hart aanvallen is nu de meest gemelde ‘bijwerking’ en doodsoorzaak geworden. Ook lichamelijke vermoeidheid, hersenmist, oog problemen, hartkloppingen, hoge bloeddruk worden nu gemeld.

De mantra veilig en effectief is inmiddels verworden tot een gotspe. De werkelijkheid is anders. Een nog in 2005 geregistreerd biowapen nu ‘vaccin’ genoemd heeft maar één doel. Een sinister doel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.