Zoals altijd zit het duiveltje in de details – FDA toestemming aan Pfizer

Zoals altijd zit het duiveltje in de details – FDA toestemming aan Pfizer

Zoals was verwacht roeptoeteren de propaganda kanalen voorheen media genoemd dat de FDA nu goedkeuring heeft gegeven aan de Pfizer spuit en het verplicht injecteren nu kan worden uitgerold.

Dit geldt echter niet voor de huidige gigantische voorraden (en leveringen aan wurg contractanten) te weten de Comirnaty met BioNTech geproduceerde fiools. De toestemming geldt uitsluitend en alleen voor nieuw te produceren Pfizer fiools waarvan nog geen voldoende voorraad is. Het is label spelletje.

Dat wil zeggen dat verplicht inenten met de Pfizer synthetisch gen therapy injecties voor de naaste toekomst niet mogelijk is. Dit is dus weer de zoveelste ‘psychologische oorlog poging’ om mensen indirect te dwingen zich te laten injecteren met een niet werkend, uit infectie oogpunt zinloos synthetisch in 2005 geregistreerd biowapen.

Voor alle duidelijkheid HCQ en Ivermectin kreeg geen toestemming omdat de FDA en EMA alleen naar vaccines keken en niet naar generieke medicijnen. Een woord spelletje dus. Dus de goedkeuring had volgens eigen regels moeten leiden tot intrekking nood toestemming van Moderna, J&J. Dit wordt dus niet ingetrokken. Pfizer gaat gewoon door met het bestaande spuitje. Ook zou een nieuw goedgekeurd vaccin betekenen dat Pfizer aansprakelijk is voor dit goedgekeurde spuitje.

De EMA goedkeuring zal niet lang op zich laten wachten. De vraag is hoe de Overheid denkt de ongevaccineerden te gaan overtuigen een zinloos, zeer schadelijk biowapen met ernstige consequenties voor uw gezondheid en levensverwachting te gaan verplicht opleggen aan haar ambtenaren en zorg medeewerkers. Voor de laatsten zal een verplichting de volledige ineenstorting van onze Gezondheids systeem betekenen. We zien dit al in Amerika, Engeland en Frankrijk gebeuren. Verplegend personeel en artsen nemen ontslag.

Zodra de authoriteiten gaan zeggen de Pfizer is nu goedgekeurd kun je zeggen ja, maar niet wat jullie gaan injecteren want dat is nog de oude onder de nood toestemming onder het wurg contract dat jullie getekend hebben en de oude voorraad nog jaren moet afnemen.

De vraag wordt steeds prangende of het nog wel zinvol is om een commercieel product als onze Zorgpremie te blijven betalen als de Zorg waarvoor wij die premie betalen aan het ineenstorten is. Zorg zelf voor voldoende inname van mineralen en vitaminen, gezond vers voedsel uit betrouwbare bron en vermijd fast food, fabrieks voedsel en gen mais/soja én plantaardige oliën met Omega 6.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *