Hoge beursnotering Pfizer en Moderna is een Ponzi scheme en een luchtballon die gaat klappen

Hoge beursnotering Pfizer en Moderna is een Ponzi scheme en een luchtballon die gaat klappen

Als ik zou hebben belegd in aandelen Pfizer en Moderna is dit het moment om te verkopen. De ‘goedkeuring’ van de medische waakhond, de FDA is niet wat het op het eerste gezicht lijkt. Die goedkeuring is eigenlijk lipstick on a pig. Een ander marketing label op hetzelfde potje. Die luchtballon ligt nu van alle kanten onder vuur en het zou mij niet verbazen als die luchtballon gaat klappen. Er is een bekend gezegde in Wallstreet: up die elevator down the elevator shaft.

Zodra big Pharma een product op de markt hebben gezet dat veel slachtoffers maakt wordt het simpelweg onder een ander label gewoon weer verkocht. Pfizer gaat dan ook gewoon door met leveren van de Comirnaty gifspuit die ze al sinds december vorig jaar leveren onder de nood toestemming.

Ik ben benieuwd wat de EMA gaat doen in Europa. Ik denk voorlopig niets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.