Houdt Lareb meldingen van gifspuit bijwerkingen en overlijden achter?

Houdt Lareb meldingen van gifspuit bijwerkingen en overlijden achter?

We weten inmiddels dat in Amerika de CDC de website VAERS van overlijdens en bijwerkingen van de gifspuit naar hartelust redigeerd. Ze halen er duizenden meldingen net zo hard er weer uit als dat ze gemeld zijn. Volgens de New York Times rapporteert VAERS maar 1% van de sterfgevallen en bijwerkingen van de Covid gifspuit. Volgens VAERS zou in Amerika zo’n 5000 sterfgevallen zijn terwijl in Europa het cijfer al op ruim 20.000 doden staat. De vaccinatiegraad in Europa is wel hoger maar niet zodanig dat de verschillen zijn te verklaren.

De vraag is nu gerezen of Lareb die dezelfde functie heeft als VAERS ditzelfde doet. Het zou mij niet verbazen als ze besmettingen creëren met de fake PCR test en Ivermectine en HCQ verboden en de oudjes maar moesten wachten op het ‘vaccin’ en voordien overleden is nog een open schandaal dat nog op vervolging van verantwoordelijken wacht. De criminelen bij het RiVM en OMT staan voor niets om hun gekochte hulp, het ‘vaccin’ te promoten, in te zetten om de oudjes in verzorgingshuizen te ‘vermoorden’.

De Staat heeft nu een nieuwe website opgericht voor meldingen van overlijden en bijwerkingen. https://meldpuntvaccinatie.nl

Wat bleek? Lareb registreert maar 1/3 van de meldingen die op de nieuwe website http://meldpuntvaccinatie.nl zijn gedaan en men ging niet over één nacht ijs. Elke melding gedaan door de slachtoffers op meldpuntvaccinatie werden telefonisch nagetrokken. Ergo, 3x meer meldingen dan op Lareb.

Het is weer het zoveelste schandaal waarbij de kerk van Covid met hun heilig sacrament ‘het vaccin’ bezig zijn om genocide op de bevolking te plegen. Niet alleen HCQ wordt onderdrukt, andere meningen worden onderdrukt (NPO) en zelfs de meldingen van dood en lichamelijke schade door het vaccin word onderdrukt.

Wat bleek? Lareb registreert maar 1/3 van de meldingen die op de nieuwe website zijn gedaan en men ging niet over één nacht ijs. Elke melding gedaan werd telefonisch nagetrokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.