Overleden binnen 14 dagen na de prik? Dan ben je niet geinjecteerd geweest

Overleden binnen 14 dagen na de prik? Dan ben je niet geinjecteerd geweest

Dit is hetzelfde wat de authoriteiten deden met de Covid scam, PCR test en nu geldt dat lui die binnen 14 dagen overlijden aan de gifspuit worden als ongevaccineerd beschouwd. Zo houden ze de angst propaganda perpetuum mobile aan de gang.

Was in 2020 nog dat een ieder die aan een motor ongeluk, hartaanval, long infectie overleed aan Covid overleden om de cijfers flink op te krikken, daarna kregen we de PCR test, geen klachten, niet ziek en toch besmet (OMT inventie omdat geinfecteerd ook klachten betekent en daar konden ze niets mee) dankzij de misbruikte PCR test.

Toen kwam de gifspuit en die was veilig en effectief en daar kon het dus niet aan liggen. Steeds weer zonder enig wetenschappelijke bewijs. Het RiVM kwam elke dag met besmettingen cijfers als ware het beursnoteringen. Daarna stelden ze de PCR versterkingsfactor voor gevaccineerden op x28 maar de omgevaccineerden deden ze op nog steeds 45 cycles.

Daarna kregen de ongevaccineerden de schuld van de Delta variant, een hoax van de eerste orde. Delta heette eerst de Indiase variant en toen de Indiase regering protesteerde er is helemaal geen India variant werd het Delta genoemd en kondigde men aan voortaan het griekse alfabet te gebruiken.

De Delta variant zou de oorzaak zijn dat ziekenhuizen overvol waren met ongevaccineerden die zouden lijden aan de Delta die zeer besmettelijk en dodelijk zou zijn. Maar weer geen lijken in de straten. In plaats daarvan zien we juist de gevaccineerden elke dag naar het ziekenhuis in ambulances gereden.

Het bovenstaande lijkt allemaal heel erg op de CO2 hoax maar dan in een ander script vorm. In de jaren zeventig heette het nog afkoeling van de aarde, in de jaren tachtig ineens opwarming en in de jaren negentig klimaat verandering. Ook werd een meisje met Asperger ingezet om ons van de CO2 af te krijgen ondanks dat de leden van de WEF met hun priv├ę jets bleven rondvliegen.

Het is als met Groen Slinks Halsema die eiste dat Nederlanders electrisch moesten gaan rijden om CO2 uit te sparen terwijl zij haar eigen vent niet kon overtuigen zijn Hummer met een op zes slurpend aan de kant te houden.

Vandaag bleek weer eens wat voor onzin die hele Covid hoax is. Een school directrice eiste van de ouders dat alle kinderen in de school voortaan verplicht een mondluier moeten dragen om vervolgens naar een bijeenkomst met duizend mensen te gaan zonder masker te dragen. Doe niet zoals wij; doe wat wij zeggen.

Het lijkt er sterk op dat men van alles verzint om de Covid flauwekul in stand te houden. Hoe lang duurt het nog totdat de schapen wakker worden.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Ik denk dat de schapen nog steeds niet goed wakker zijn. Er zijn er bij die zich beginnen te realiseren dat er ergens iets niet klopt maar ze kunnen er de vinger nog niet op leggen. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor dat onze familie in de gaten krijgt dat ze er ingetuind zijn met boter en suiker……

    comments user
    admin

    Exact, een vette worst voorgehouden bleek een leeg omhulsel te zijn. We zien dit al bij de gifspuit. laat je steriliseren en dehumaniseren en kom erachter dat alles omtrent Corona niets anders dan marketing is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.