Onbegrijpelijk dat de meeste Nederlanders het nog steeds niet begrijpen – Covid paspoort is het einde van de rechtstaat.

Onbegrijpelijk dat de meeste Nederlanders het nog steeds niet begrijpen – Covid paspoort is het einde van de rechtstaat.

Het AD kopte Haagse politie MOEST optreden tegen ‘50 demonstranten’ (tellen kunnen ze ook niet meer bij het AD) op het Haagse Binnenhof over het Corona paspoort. Vreedzame en geweldloze demonstranten. Het AD e.a. media zijn officiele betaalde pers agentschappen geworden van het Rutte Regime.

Wat mensen niet begrijpen dat Covid19 (= Cov-Sars Virus ID 19=AI alfabet) een tien jaar geleden bedachte hoax is. Het Covid virus betaat niet, het is nooit geisoleerd. Verbijsterend dat niemand een rechtszaak start met Rutte bewijs ons dat dit virus bestaat! Er is overigens wel een biowapen Cov-Sars1. Dit laatse is overigens gebruikt door Christian Drosten om de PCR test internationaal te valideren en werd gelijk WHO gouden standaard.

Meesten zullen zeggen maar er zijn toch mensen overleden aan het Corona virus? Inderdaad, elk jaar. Vooral in 2017/2018 was het Corona virus dodelijk voor mensen in het eindstadium van hun leven ouder dan 85 en onderliggend lijden als kanker, CoPD, hartziekten en dergelijke. Elk jaar sterven er mensen aan ouderdom en dodelijke ziekten. Niks nieuws onder de zon. Maar NU.nl AD, Telegraaf, VK schrijven en NOS RTL roepen toch dat er een dodelijk virus rondwaart sinds maart 2020? Inderdaad, dat schrijven en roepen ze maar heeft u ze ook andere meningen zien publiceren dan alleen melden dat die gekkies zijn? Nee. De Staat betaald deze media miljoenen van ons belasting geld om deze onzin vol te houden. Want het gaat niet om Covid. Het gaat om u!

De Haagse demo ging om het Covid Paspoort. Dat paspoort gaat straks bepalen of u nog deel van leven heeft. Het gaat rechstreeks in tegen het eeuwenoude rechts beginsel Habeas Corpus vastgelegd in de MagnaCharta, VN Rechten van de Mens, Internationaal Recht en onze grondwet.

Het Spaanse hoog gerechtshof heeft dit juist gezien en het Corona paspoort verboden.

Ongezond tot bewezen gezond. Alsof een stukje papier of app een bewijs is. In Juni was ik in Oostenrijk. Men heeft daar een website waarmee je een QR code kunt genereren als je een negatieve Antigen test foto van de test upload naar die website. Daarnaast moet je ook de test ongeldig maken en uploaden. Dan krijg je per SMS een QR code toegestuurd geldig voor 24 uur.

Dit wordt in Oostenrijk als de Gouden Standaard gezien voor toegang tot restaurants, evenementen e.d. Dat is mooi, maar als de gebruiker een actuele foto van een twee maanden oude test upload? Dit kwam als een schok voor een Oostenrijks hotel medewerker. Maar dat zou u toch niet doen? Let wel, als je in Bregenz (bezoek deze stad eens het is het waard) een pilsje BUITEN op het terras wilt drinken moet je bewijs van inenting, QR code, dokters verklaring of Antigen test tonen (laatste twee helemaal niet mogelijk is want het virus bestaat niet) Overigens in Karinthisch Graz (weer een mooie stad waard te bezoeken) hoeft dit weer niet. Daar is het party as usuall.

Rijbewijs, gezondheidszorg, wonen, abonnementen, reizen, eten en drinken kan alleen nog door te zwaaien met uw Corona pas QR code. Ik zag een lange rij voor een Casino in de Algarve. Diegene die een QR code App hadden mochten naar binnen. Naast de vraag waarom je je geld wenst weg te brengen naar valsspelers, vraag ik mij af hoe schaap moet je zijn?

Men is bezig in de Tweede Kamer om een Apartheid staat als voorheen in ZuidAfrika op te richten. En alleen als u elke paar maanden de gifspuit van Gates in uw lichaam laat injecteren als lab rat heeft u nog een deel van leven, voorlopig want het achterliggend doel is om u een humanoid slaaf te maken. Als u de gifspuiten overleefd, want dat weten ze niet. Het plan is u om te vormen tot een synthetisch DNA digitaal gecontrolleerd hybride. Daar zijn deze injecties voor. Of de mensheid het overleefd is niet aan de orde.

Indien niet, zullen robots uw taken overnemen. De billionaires die rijk zijn geworden doordat de afgelopen 13 jaar private Centrale Banken geld hebben geprint als confetti en dit aan juist die lui hebben geven die hierachter zitten. Het zijn psychopaten zonder geweten. Eeen beetje hetzelfde als politici als Rutte, DeJonge, Grapperhaus. De laatste zullen overigens net als de bevolking onder de bus gegooid worden als het moment daar is. Beroemd gezegde: elke revolutie eet zijn eigen kinderen.

De geschiedenis heeft dat zo vaak laten zien. Des te onbegrijpelijk dat die lui willens en wetens aan hun eigen ondergang willen meewerken maar doen de schapen in de bevolking dat niet ook? Wir haben es nicht geahned. We hebben het niet geweten – weet u nog? Dat zeiden de Duitsers die naast de vernichtungslager woonden.

Het Corona paspoort ingevoerd zal ook betekenen in de naaste toekomst naast regelmatig terugkerende verplichte injecties met een lichaams vreemde stof (de windows updates) zal ook een verplichte chip, waarvoor Bill Gates al een patent heeft met 060606 op het eind dat ook geinjecteerd moet worden en met 5G kan worden bestuurd. Deze technologie bestaat al meer dan twintig jaar.

Als niet allen in verzet komen tegen deze Orwelliaanse toekomst doe het dan niet voor uwzelf maar voor de toekomst van de jongeren. Veel kinderen zullen niet meer geboren worden want een ieder die de gifspuit genomen heeft is inmiddels gesteriliseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.