Vond deze afbeelding op Internet. Zeer toepasselijk in deze tijd en op een zondag

Vond deze afbeelding op Internet. Zeer toepasselijk in deze tijd en op een zondag

Ecclesiastes is één van de boeken der wijsheid uit het Oude Testament gerelateerd aan Salomo net als Psalmen, Spreuken, Prediker maar niet opgenomen in Den Staaten Bijbel mogelijk vanwege het politieke en revolutionaire karakter. Dat maakt de inhoud niet minder interessant.

De Nieuwe Wereldorde is al zo oud als Nomad. De eerste ‘verzamelaar van mensen’ (stedenbouw) van na de Zondvloed. Slavernij heeft altijd bestaan behalve in ons interbellum, ook maar net 100 jaar. De enige reden waarom steden werden gebouwd was om de bevolking los te koppelen van zelfzorgzaamheid en om ze te controleren. Prediker: Er is niets nieuws onder de zon.

Tegenwoordig gaan we voor voedsel naar de supermarkt, voor alcohol naar de slijterij, voor geld naar de flappentap ipv ruilhandel. Lenen we geld i.p.v. ons af te vragen hebben we dit eigenlijk wel nodig. Onze samenleving is ingericht om ons tot slaaf te maken. Het enige verschil met nu is dat de 1% beschikt over verregaande technologie, medisch en technisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.