Baden-Wurtemberg – lockdown voor ongevaccineerden

Baden-Wurtemberg – lockdown voor ongevaccineerden

Vrolijk nieuws uit gekkistan. In Baden-Wurtenberg zullen ongevaccineerden in lockdown moeten als Baden- Wurtemberg ziekenhuizen meer dan 200 IC bedden bezet hebben met Covid patienten gevaccineerd of niet. In Beieren voelen ze ook wel daarvoor.

We zagen al dat de oorlog tegen de ongevaccineerden van de zomer is gestart. Gekochte politici zouden wij sinds vandaag eigenlijk Psychopaten moeten noemen. Er wordt geen enkel wetenschappelijk bewijs gepresenteerd op elke politieke bewering.

Ik kreeg een update per email van Jordy Zwarts die werkt aan het aanklagen van de Staat over hun ongefundeerde Covid beweringen. Helaas is het advocaten team uit elkaar gevallen door verschil van inzicht. Hij gaat nu samenwerken met advocaten die pro deo werken voor artsen voor waarheid.

Ik denk zelf dat we geen advocaten moeten gebruiken omdat deze geconformeerd zijn aan hetzelfde systeem. Beter is op persoonlijke titel zelf de aanklacht en verdediging te voeren. De rechter is dan verplicht je te adviseren en je hoeft je niet de regels te houden. Je kunt de Staat rechtstreeks aanvallen op het feit dat het virus nooit geisoleerd is en de keizer geen kleren aan heeft. Dit werkte prima in provincie Alberta in Canada. De authoriteiten van Alberta konden niet aantonen dat het virus bestaat en werden daardoor gedwongen alle Covid maatregelen op te heffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.