Van propaganda naar paniek – de Covid19 hoax

Van propaganda naar paniek – de Covid19 hoax

Nu de zoveelste variant een hoax blijkt te zijn en de mensen de zinloze Covid maatregelen meer dan zat zijn, slaat de paniek toe bij de corrupte omgekochte politici en corrupte omgekochte medici althans voor wat er voor doorgaat. De delta variant volgde de engelse variant op en was net zo’n propaganda instrument om het bange volk zover te krijgen dat ze de gifspuit inentingen namen. Helaas het werkte niet of nauwelijks.

De angst bij de Covid kerk priesters zit em in het feit dat de in maand juli al begonnen ADE versterkt immuun response in de ‘gevaccineerden’ optreedt. Men had gedacht dat dit pas in december zou optreden en dan zou volgems hun planning iedereen al minsterns twee gif prikken moeten hebben gehad. Als iedereen gevaccineerd zou zijn kan men de ADE afschuiven op varianten. Men wilde helemaal geen controle groep van ongevaccineerden want dan komt hun mafia protectie schandaal uit.

Plan A mislukte dus nu komt Plan B. Geef de ongevaccineerden de schuld. Vandaar dat dezelfde lui die roeptoeterden laat je vaccineren nu de ongevaccineerden aanvallen. Ziekenhuizen zouden ermee vol liggen lijdend aan de Delta variant, van het najaar gaan alle ongevaccineerden dood en meer van deze onzinnige paniek voetbal. Een wetenschappelijke studie uit Israel toont aan dat het eigen immuun systeem van de ongevaccineerden 12x beter beschermd tegen Covid dan de gifspuit doet bij de gevaccineerden. Driekwart van de Covid patienten zijn in werkelijkheid gevaccineerd.

Dus nu komt de meest gevaarlijke variant namelijk de ZuidAfrikaanse. Deze zou zeker de ongevaccineerden uitdunnen. De lijken zullen in de straat liggen. Hadden we dat niet eens eerder gehoord? De buitenlandse Covid kerk priesters roeptoeteren deze gevaarlijke variant is al in Europa namelijk in Portugal! Laat ik daar nu toevallig zijn en hier weet niemand iets daarvan. Een vriendin was recentelijk nog naar noord Portugal gereist en heelhuids levend teruggekomen.

Mensen in Portugal schrikken als ik ze vertel dat de mRNA gifspuit waarmee ze geinjecteerd zijn in 2005 nog geregistreerd stond als biowapen om reden dat Bill Gates en de NiAID het niet konden patenteren als vaccin omdat het in technische zin geen vaccin is. De mensen zijn niet geinformeerd. Een schending van de Nueremberg Code. Toch gaat hier het injecteren gewoon door. Rijen van wachtende schapen voor de Zyklon douches. Nazi IG Farben (nu Bayer) Zyklon B was ook chemisch. Het kan verkeren zei Brederoo ooit.

Inmiddels is gebleken dat de gifspuit meer slachtoffers heeft gemaakt dan Covid19 ooit had kunnen dromen, ondanks myelitis, mitochondria, invaliditeit, massieve hersenbloedingen, hart aanvallen. Een ziekenhuis beweerde dat een aan ernstige bijwerkingen overleden gevaccineerde slechter af was geweest als deze persoon niet gevaccineerd was geweest. De onzin blijft maar komen. Inmiddels maken de ambulance broeders overuren aan vervoer naar ziekenhuizen van gevaccineerden. Elke dag van het strand naar het ziekenhuis.

De Kerk van Covid lijdt aan hetzelfde verschijnsel als de nederlandse katholieke en protestante kerk. De mensen verlaten de kerk omdat ze er niet meer in geloven omdat de voorgangers liegen en de priesters maar onzin roeptoeteren en de gekochte media doet dit ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.