Klinisch nu bewezen gifspuit veroorzaakt prion ziekte Creutzfeld-Jacob oftewel gekke koeien ziekte

Klinisch nu bewezen gifspuit veroorzaakt prion ziekte Creutzfeld-Jacob oftewel gekke koeien ziekte

Een 64 jarige vrouw uit een anti vax familie had haar dochter niet eens verteld dat ze de twee mRNA injecties had genomen en vertoonde drie maanden na de tweede injectie bizar gedrag. Ze kon haar werk niet meer doen en moest verzorgd worden. Uiteindelijk werd ze na lang aandringen in een ziekenhuis onderzocht en werd Creutzfeld-Jacob geconstateerd.

CJ is een prion ziekte waarbij de hersencellen letterlijk instorten en afsterven. De spike protein productie verlaagd de anti kanker T cellen en kan in sommige gevallen prion ziekte veroorzaken doordat PEG (het mRNA bezorg systeem) de bloed/brein barriere kan passeren. Bij mijn weten is dit het eerste bekend geworden aantoonbaar geval. Er zijn al andere gevallen bekend maar die hadden geen directe link met de gifspuit.

Het is het eerste geval dat klinisch bewezen is in een ziekenhuis in connectie met de gifspuit.

De media en YouTube, Facebook, Twitter doen er alles aan om hun geĆÆnvesteerde belangen in de mRNA gifspuit (miljarden ingepompt) te beschermen door dit soort berichten te censureren, verwijderen en verbergen. Mussolini beschreef dit fenomeen als fascisme.

https://www.globalresearch.ca/woman-dies-rare-brain-disease-within-3-months-second-pfizer-shot-doctor-says-vaccine-could-responsible/5754610

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.