Precies als al vermoed. Er blijken 10! verschillende Pfizer fiools te bestaan!

Precies als al vermoed. Er blijken 10! verschillende Pfizer fiools te bestaan!

Een van de tien bleek een zout oplossing te bevatten en dat maakt dat er dan nog 9 gevaarlijke typen fiools bestaan en van elk miljoenen gefabriceerd. In Japan hadden ze miljoenen aan drie verschillende Pfizer fiools uit Madrid gekregen waar Pfizer ook een fabriek heeft staan. Eén met paars achtig deeltjes erin, één met zwart metaal achtige deeltjes erin en één met zilverachtige deeltjes erin. Miljoenen hiervan wat productie fouten uitsluit. In Japan hebben ze ook in Moderna fiools magnetische deeltjes gevonden.

Dit verklaart dat sommige na injectie door éen van beide magnetisch worden maar anderen weer niet en weer anderen ontwikkelen thrombose en weer anderen kregen zout oplossing en die roepen waar hebben jullie ongevaccineerden het over? Ook worden de toekomstige varianten al vooraf in de potjes gestopt. Dit maakt een ding zeker, de bevolking worden beschouwd als Pfizers labratten en het uiteindelijke doel is depopulatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.