U dacht u had alles wel gezien had over Covid19 mRNA gif injecties? Het is gif!

U dacht u had alles wel gezien had over Covid19 mRNA gif injecties? Het is gif!

Austaliƫ North South Wales minister van consumer affairs Victor Dominello nam de AstraZeneca en hield de volgende dag een persconferentie over consumer zaken en kreeg live op video Bells-Palsy waaraan hij later ook is gediagnosticeerd. Eerder had Dominello geklaagd over pijn achter zijn oor en prikkelingen in zijn tong. Je kunt dit niet verzinnen. Ook politici worden onder de bus gesmeten. Reken maar niet dat Bill Gates zich laat injecteren met zijn gifspuit.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9917481/NSW-government-minister-Victor-Dominello-sports-eye-patch-Bells-palsy-diagnosis.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.