Duitsland het nieuwe Noord Korea?

Duitsland het nieuwe Noord Korea?

De Covid gekkies in het politieke landschap moeten zich inmiddels als Covid tsaren beschouwen. Net als in Nederland roeptoeteren de kleine Mussolinis er heftig op los. In Rheinland Pfalz maakt de politiek zich geen zorgen over overstroomde dorpen langs de rivier, oplossingen om bouwen in rivier beddingen te verbieden, creeren van opvang boezems, nee die zoeken het zelf maar uit. Niet verbazingwekkend dat we hetzelfde gedrag hier ook zien.

De politieke mini Hitlertjes roepen dat lui die nog steeds niet geinjecteerd zijn met een expirimenteel door de Pfizer/Moderna heksen gebrouwen gif, zullen worden beschouwd als een soort Osama Bin Laden en worden gevolgd.

Het is al lang duidelijk dat de door de belastingbetaler opgehoeste salarissen van ‘politiker’ in ieder geval niet uw (betaald) belang dienen maar eerder die van de WEF gekkies Soros, Gates en Bloomberg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.