Noem het beest bij zijn naam – Medische Apartheid

Noem het beest bij zijn naam – Medische Apartheid

De pogingen van coke head Hugo DeJonge om een Covid paspoort in te voeren dat getoond moet worden bij toegang tot Horeca en kleine Evenementen is het einde van de Rechtstaat en begin van de medische Apartheid Staat dictatuur. Volgende lockstep supermarkten?

Er wordt consequent niet ingegaan door politici en media over de reden waarom de ongevaccineerden weigeren de Pfizer/Moderna/Janssen/AstraZeneca mRNA injecties te nemen. De reden kunnen politici zelf terugvinden in de voor een ieder openbare website EudraVigilance maar ook dat vermijden ze.

1 miljoen europeanen invalide, 20.000 dood na injectie (Juli ‘21) en let wel dat is wat gemeld is, er is niets gemeld over de gevallen die na 14 dagen na injectie optraden want die worden niet geregistreerd. De clotshot, de gifspuit, de sterilisatieprik zegt genoeg. Echter geen piep hierover door DeJonge. Neem zelf die spuit 3x en injecteer je eigen kinderen ermee maar dat doet hij niet. En met goede reden.

De mRNA is geen vaccin, het is een nieuw soort synthetisch niets menselijks materiaal genetisch gen therapie gemaakt op de computer met software dat miljarden Covid spike proteines (het virus!) in je lichaam aan te maken. De messenger RNA is een opdracht aan je lichaamscellen om deze Spike proteïne te maken maar de makers weten niet waar de mRNA terecht komt in je lichaam. De bedoeling was dat het in de injectieplek blijft maar dat gebeurt dus niet, althans niet bij iedereen. Duidelijk is dat bij sommigen het in de hersenen, onderbeen of hart terecht komt en daar de thrombose veroorzaakt.

Het is als bij een lancering van een nieuwe satelliet. Ze lanceren het maar weten niet waar de satelliet uiteindelijk terecht komt. Dat is geen wetenschap. De makers doen maar wat vergelijkbaar met de middeleeuwse kwakzalvers.

De zin en onzin wordt verzwegen. Let wel, Corona is een luchtwegen infectie volgens de politici en dat is juist, waarom spuit je het dan in een gesloten bloed circulatie systeem?? De griepprik werkt ook niet om die reden. Verdacht is dat DeJonge zijn familie geinvesteerde belangen hebben in de spuit.

Niet meer ga naar je huisarts maar laat je testen. Testen op wat? Het vermeende virus is nooit echt geisoleerd. Ze hebben het niet. De test gebruikt de SARS sequence uit 2003.

Als hetzelfde zou worden toegepast met Polio, waarbij het levend polio virus zou worden ingespoten krijgen alle deelnemers daaraan onmiddelijk polio. Als een levend pokken virus zou worden geinjecteerd krijgt een ieder die ermee is geinjecteerd de gevaarlijke pokken. Het punt van een vaccin is juist dat een stukje dood polio of pokken virus wordt geinjecteerd om je immuun systeem te trainen. Dat gebeurt dus niet met het expirimenteel nooit eerder op mensen toegepast alleen noodtoestemming van de medische waakhond en alleen in zware Covid gevallen waarbij niets anders meer helpt. Geen toestemming voor massaal inenten. Dat is de reden waarom de ongevaccineerden het niet nemen.

Er is blijkbaar niemand die de vraag stelt waarom de in de medische wereld de standaard gestelde conclusie ‘heb je geen symptomen dan ben je niet ziek en verspreid je ook niets’ uit het raam is gesmeten. In plaats daarvan hebben de politici, die op de stoel van de dokter zijn gaan zitten, aangestuurd door commerciele belangen, die vraag omgedraaid. Bewijs dat je niet ziek bent. Dat is niets anders dan fascisme. Commerciele belangen wordt voorrang gegeven over de belangen van de patient. Het is feitelijk een medische dictatuur.

uit het VK:

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kabinet-overweegt-toegangsbewijs-nu-ook-voor-horeca-en-kleine-evenementen~b692067b/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.