Is Israel het nieuwe Hitler Duitsland?

Is Israel het nieuwe Hitler Duitsland?

Bericht uit ZeroHedge.com Een van mijn favoriete nieuws websites.

Israel was pas net begonnen met het injecteren van ouderen met Pfizer clotshot nummero 3 of de Israeli Covid csar kondigt al de vierde Pfizer gifspuit aan. Als dit geen Holocaust is op de Israelis wat is?

Als zelfs Noord Korea Kim Jung Un de gifspuiten niet vertrouwd, waarom zouden wij dat wel?

O ja, als je de derde, vierde, vijfde, zesde, zevende totdat je overleden bent aan interne bloedingen of enge ziekten, dan wordt je Covid pas ingetrokken. Komende naar een lokatie vlakbij jouw. Velen die dachten dat ze na twee clotshots vrij zouden zijn, komen erachter dat die belofte een voorgehouden denkbeeldige frikandel was.

https://www.zerohedge.com/covid-19/israels-virus-czar-tells-citizens-prepare-eventual-4th-shot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.