Niets mag de shitshot in de weg zitten als HCQ, Artemissia Annua, Ivermectin

Niets mag de shitshot in de weg zitten als HCQ, Artemissia Annua, Ivermectin

Momenteel is de fake news propaganda druk bezig de anti parasieten pil Ivermectine zwart te maken. Ze roeptoeteren dat de amerikaanse ziekenhuizen vol liggen met patienten die een overdosis Ivermectine hadden genomen. Hoe onzinnig is dat. Overigens dat riepen ze ook over de ongevaccineerden.

Ze deden exact hetzelfde een jaar geleden met Hydroxychloroquine tot in de medische journalen als TheLancet met verzonnen studies.

Niets maar dan ook niets mag in de weg komen van het gepropageerde Gates mRNA shitshot. Gates heeft ze allemaal afgekocht of deelgenoot gemaakt van zijn verdien model op elke geinvesteerde dollar verdient hij 200 dollar.

Het is onbegrijpelijk dat onderzoekers naar waarheid die al tientallen jaren tegen de burocratie en deep state vechten als Robert David Steel, een oud inlichtingendienst officier, ziek werd en Ivermectine, HCQ Zink en Azythromicine onthouden werd. Mogelijk had hij te lang gewacht ondanks dat hij moet hebben geweten van Ivermectine het Nobel prijs winnende wonder medicijn.

Steele was vaste gast in de alternatieve media en deed ook mee aan voorlichtings bijeenkomsten. Hij was net terug van een rondreis door alle amerikaanse staten en werd ziek. Een familielid liet hem opnemen in een ziekenhuis waar hem Ivermectine en/of het Zelenko protocol onthouden werd en in plaats daarvan een gegarandeerd dood door ventilator in zijn strot werd geduwd en het ziekenhuis kon vervolgens 35000 dollar cashen op het moment dat de patient overlijd.

Dit had niet hoeven gebeuren. Met Ivermectine is men binnen twee dagen weer op de been.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.