Zit de NiAID achter de plandemie? Update 7 sept ‘21

Zit de NiAID achter de plandemie? Update 7 sept ‘21

Op dinsdag 7 September kwamen officiële documenten vrij dat het NiH en NiAID daadwerkelijk gain of function hebben gefinancierd via EcoHealth het vehicle van Peter Daszak in Wuhan. Groot schandaal omdat zowel Fauci (NiAID) en zijn baas Collins (NiH) dit meerdere keren glashard in Congress onder eed hebben ontkend. Beide zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor het Wuhan virus, plandemie en de maatregelen als lockdown en mondluiers. Ook Christian Drosten werd genoemd.

Een schandaal kwam onlangs naar buiten in Frankrijk. Berichten dat het Franse OMT rechtstreeks opdrachten uitvoert van sinds 1984 (door Ronald Reagan benoemde) Anthony Fauci, hoofd van de amerikaanse NiAID. Deze burocraat ten ontechte dokter genoemd, Dr. Fauci heeft in geen 40 jaar patienten gezien, is feitelijk de baas van het Franse OMT.

Ik noem het maar even ‘OMT’ omdat Frankrijk een panel heeft samengesteld en geen OMT had voor maart 2021. Een van de deelnemers, de beroemde Prof. Didier Raoult uit Marseille (bekend van effectieve bestrijding van SARS, MERS) trad onmiddelijk terug nadat hij begreep dat Dr. Fauci zijn baas zou worden en bedankte voor de eer. Dit kwam onlangs naar buiten.

Fauci zit dus achter de laatste maatregelen in Frankrijk. Verplicht inentingen van medisch personeel, ambtenaren en hoe toevallig lopen deze maatregelen exact synchroon met die in Amerika onder Biden.

Sinds vanaf 2000 de Gates Foundation geld geeft aan de NiAID en het vaccines verkoop instituut CDC, werken de twee samen om ons verplicht aan de spuit te krijgen, medisch paspoort, ID chip. Zowel Gates als Fauci willen ons omvormen van mensen naar niet meer dan dieren.

Velen zullen Fauci nog herinneren van de jaren tachtig AIDS HiV plandemie veroorzaakt door vergiftigde Hepatitis vaccines. Niet toevallig met dezelfde sympthomen als Covid. Een auto immuun ziekte. Sterker, de gain of function in het Biowapen uit Wuhan en Chappel Hill bevat ook een HiV component als ionofoor. Er zijn foto’s opgedoken dat Fauci zijn baas, Dr. Collins een contract met het P4 lab in Wuhan voor biowapen onderzoek. Ik heb over gain of function al eerder geschreven in een blog.

Het was Fauci die in 2004 probeerde synthetisch mRNA als menselijk vaccin geregistreerd te krijgen maar dat werd geweigerd door het patenten bureau omdat het synthetisch mRNA geen vaccin is in de strikte omschrijving van een vaccin. In 2005 registreerde Fauci het dan maar als biowapen. Overigens gebruik in veestapels was wel toegestaan.

Als Dr. Fauci de OMT controleert dan controleert hij waarschijnlijk ook het Duitse en Nederlandse OMT. Ik heb over de emails tussen Marion Koopmans en Christian Drosten al eerder in een blog geschreven. Het ging toen om af te spreken de eerder dit jaar via WOB openbaar gemaakte emails van Fauci met Koopmans, Drosten e.a. om de Wuhan gain of function affaire in de doofpot te stoppen.

Het is ongelofelijk dat de beruchte HiV dood en verderf zaaiende Dr. Mengele (lees Anthony Fauci) achter deze hele plandemie zit in opdracht van Bill Gates. Dit is precies de reden dat ze nu in Den Haag bezig zijn, net als in Frankrijk en Duitsland, de Apartheid pas er door te drukken. Je kan er op wachten dat de volgende stap een ID chip is.

Als Rutte zegt dat alle Covid maatregelen per 1 november 2021 afgeschaft gaan worden dan horen we weer Pinokkio. Spanje’s hoog gerechtshof heeft inmiddels de Apartheid pas verboden maar ze zullen het zeker niet opgeven. Daar is deze plandemie te lucratief voor.

Hieronder nogmaals de email aan cc Koopmans en Drosten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.