Radio interview Jeff Rense met patholoog anatoom Dr. Roger Hodkinson over de gifspuit

Radio interview Jeff Rense met patholoog anatoom Dr. Roger Hodkinson over de gifspuit

Besproken wordt de Covid hoax, politiek niet-medische waanzin, medisch terreur, het grote gevaar voor een ieder die de gifspuit genomen heeft betreffende toekomstig hartfalen en speciaal in kinderen van onherstelbare hartspier schade. In tegenstelling tot lever en nieren herstellen beschadige hartspieren zichzelf niet. Schade is voor de rest van het leven.

Twee instituties in de gezondheidzorg worden met voeten getreden:

* breng geen schade aan

* vraag toestemming vooraf

Als een arts een medicijn opschrijft op een artsen recept schrijft die arts altijd laten we dit medicijn proberen omdat alle artsen weten dat de meeste medicijnen niet werken.

We zien al in de media regelmatig berichten verschijnen van atleten die overleden. Vandaag stond er een bericht in de media dat de jarenlang speciaal politiek adviseur van Merkel, en we weten dat Merkel geen enkele beslissing nam zonder zijn advies, nu ambasadeur geworden in China op 54 jarige leeftijd plotseling overleden is. Hij had geen onderliggende ziekten, geen obesitas, geen hartklachten en toch plots overleden. De vraag op sociale media is naturlijk heeft hij de gifspuit genomen? De vraag stellen is de vraag beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.