Demonstraties zijn nuttig maar zal TheGreatReset niet stoppen

Demonstraties zijn nuttig maar zal TheGreatReset niet stoppen

Overheden hebben nooit geluisterd naar demonstraties. Voorbeeld is de anti kruisraketten beweging in begin jaren tachtig. De grootste demo ooit in Nederland. De kruisraketten kwamen er toch onder Lubbers. Het was dat de invoering vertraagd was en de plotselinge onverwachte val van de Sovjet Unie dat uiteindelijk de fysieke stationering niet meer nodig maakte.

Overheden luisteren niet naar het volk. Politici zijn het gereedschap van de paar triljonairs die het geld systeem, grote bedrijven, instituties, scholen, wetenschap controleren. Politici worden vooraf getraind en geselecteerd door de 1% en daarna op sleutel posities gezet om de Agenda uit te voeren voor de Elitisten. Verkiezingen, zoals Plato en Hegel al beschreven, zijn zwart en wit, ying en yang, these en anti-these.

De macht van het volk ligt in de methode van Ghandi, Sukarno, Mandela van niet meewerken aan de agenda. Vreedzaam verzet. Daarbij hebben we ook de politie en militairen nodig.

 • Verbrand publiekelijk de Covid pas als die ongevraagd wordt toegestuurd
 • Weiger pertinent de gifspuit, deze is een depopulatie methode
 • Koop lokaal voedsel bij de boer, die worden ook bedreigt om u geen uitweg te bieden
 • Verlaat de Elitisten banken en ga bankieren bij non profit gemeenschapsbanken/spaarbanken
 • Betaal zoveel mogelijk met contant geld, stop met credit cards
 • Boycot 5G ( de verkoop campagne is al begonnen)
 • Boycot de staats propaganda en laat de schrijvers uw afgrijzen weten
 • Betaal de Covid boetes niet, laat het voorkomen en vraag bewijs van het virus ze hebben het niet
 • Stuur brieven aan RiVM, Ministerie dat u hen hoofdelijk aansprakelijk stelt voor het nep virus
 • Doe uw eigen verdediging, geen advocaat, laat het rechter systeem voor u werken
 • Leg een voedsel buffer voorraad aan, regel noodstroom voorziening
 • Koop zaden in zodat u zelf in geval van nood voedsel kan kweken
 • Steun lokale inititieven als ‘vrij bij mij’
 • De Elitisten hebben bewust ons vervreemd van voedsel productie middels supermarkten
 • Koop brood bij de lokale bakker, vlees bij de lokale slager, groente bij de kleine groenteboer
 • Het is niet de vraag of maar wanneer. Hongersnood is de geliefde methode van fascisten

De Covid pas is de nieuwe lockdown. Politici in koor van over de hele wereld hebben gezegd wij willen geen lockdowns meer muv Australië en Nieuw-Zeeland. De lockdown was bedoeld om de zwakke broeders in het MKB te vernietigen en de Covid pas zal de rest van de fysieke winkels uitroeien. De Elitisten willen met de Covid pas bereiken dat u thuis blijft, niet meer erop uit gaat en voortaan online besteld.

De 1% wil van de mensheid af. Ze zijn niet bijster intelligent want ze geloven er heilig in dat robots en kunstmatige intelligentie de mensheid kunnen vervangen. Wat ze willen is alleen de meest fitte mensen overhouden en die als slaaf voor ze laten werken.

De Covid gifspuit en Covid pas is het einde van uw prettig leven tot nu toe. De 1% is bezig ons geld systeem te vernietigen en de economie volledig te crashen. Fascisme is nooit weg geweest. Het was de laatste decennia verborgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.