Sinds de jaren vijftig doen de globalisten aan manipulatie van het Weer

Sinds de jaren vijftig doen de globalisten aan manipulatie van het Weer

Sinds de jaren vijftig wordt toxische materialen als aluminium (om landbouwgrond te verzuren) cobalt, strontium e.a. toxische materialen vanuit NAVO vliegtuigen gesprayed in de hogere luchtlagen om effectief het weer te beinvloeden, droogte te creƫren en overvloedig regenval te veroorzaken. Ook wel chemtrails genoemd i.v.m. de witte zich verspreidende strepen in de lucht die een onbewolkte hemel kunne laten dichtrekken. Niet te verwarren met condens strepen die snel weer verdwijnen.

Een oud luchtmacht officier nu weerman bij een Californisch TV station gaf dit openlijk toe tijdens een weer praatje. Dit was nooit eerder toegegeven.

Niet geheel toevallig kwam de Club van Rome (een globalisten club) in de jaren zestig met de volgende lockstep, CO2 klimaat verandering. Eerst was de mantra afkoeling, later werd het opwarming en nu klimaat verandering gepushed door de globalist Verenigde Naties. VN baas Gutierrez kwam onlangs naar buiten met de mededeling dat er drastische veranderingen nodig zijn in het verbruik van koolwaterstoffen.

We moeten van het gas af, van olie af maar bomen verbranden geen probleem. En hoe gaan ze de vulkanen vertellen geen CO2 meer uit te stoten? De mensheid moet gedecimeerd, terug naar de grot en ja ook de neanderthalers stookten CO2. Maar dat laatste telt niet blijkbaar. De bullshit over het klimaat met als doel nul CO2 emissie is als bizar als TheGreatReset.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.