Mijn brief aan Van Dissel van het RiVM

Mijn brief aan Van Dissel van het RiVM

Vorig jaar zomer in augustus 2020, nadat ik door een groot aantal landen van Europa was gereisd, van noord naar zuid, van west naar oost concludeerde ik dat het Coronavirus oftewel Covid19 zo fake was als een hamburger bij McDonalds. Fake brood, fake vlees, fake verpakking, fake frietjes, fake koffie, fake gezelligheid, fake marketing. Plastic.

In augustus 2021 was ik de Covid plandemie dan ook meer dan spuugzat. Tijd voor een 2e brief aan de chef leugenaar, nep vaccin verkoper Van Dissel. Eerder dit jaar in Maart had ik al de schapen zien staan in rijen, klaar voor de gaskamer eh vaccinatie centrum. Ik weet ook wel, geschiedenis lessen was in mijn schooltijd al niet populair en daarna ook niet. Ik sprak een oud leraar op een reunie midden jaren tachtig. Hij zei ‘bij jullie had ik nog het idee dat wat ik vertelde een deel nog wel bleef hangen, de lichtingen erna had ik alleen maar overstromingen’.

De meeste mensen leren nooit wat. Mijn moeder zou zeggen dom geboren en nooit wat bijgeleerd.

De brief aan het RiVM maar ook geschikt voor EMA, Ministerie van VWS DeJonge, Mw. Koopmans en Rutte.

Geachte heer Van Dissel,

Uw Instituut en haar beweringen betreffende Covid19 zijn gebaseerd op leugens. Er is geen virus Covid19. Er heeft nooit een isolatie van het virus plaatsgevonden.

De RT PCR test was gebaseerd op fraude, de door Christian Drosten PCR validatie was gefabriceerd om iedereen vals positief te laten zijn. Uw beleid is gebaseerd op corporate fascisme. De medische wetenschap is uit het raam gesmeten ten voordele van uw agenda. Niets wat u en uw instituut beweerd over Covid19 is waar.

Er was geen pandemie in 2020. Uw eigen instituut cijfers laten dit zien. De PCR test werd misbruikt om ‘besmettingen’ te creëren op basis van 97% vals positieven. Het bewust negeren van waarschuwingen van Nobel Prijs winnaar/uitvinder Kary Mullis dat de PCR test geen ‘besmettingen’ kan meten.

De mRNA technologie door uw instituut omschreven als veilig was in 2005 nog in de USA gepatenteerd als Biowapen.

Veilig en effectief was uw marketing verkoop wapen. Een leugen. We hoeven maar naar de EUDRAVigilance website te kijken om dit te constateren. Meer dan 20.000 dood en twee miljoen lichamelijk beschadigd in de EU van wie één miljoen ernstig tot invalide voor het leven. En dat is alleen het erkende deel.

Allen, geinjecteerd met het erdoor gejast expirimenteel synthetisch genetische manipulatie gen therapie biowapen met nood toestemming wordt door uw instituut verkocht als een griepprik en daarbij wordt psychologische druk door uw instituut en door regering en media niet geschuwd, lopen risico op levenslange lichamelijke schade. Dit risico is al duidelijk geworden in de maand Juli.

Het hele beleid van uw instituut is er op gericht zoveel mogelijk mensen met dit biowapen te injecteren.

Dit duidt op moord met voorbedachte rade en samenzwering tot het plegen van moord. In ieder geval een overtreding van de Nuremberg Code en schending van beroeps eed van betrokken artsen.

Ik houd u dan ook hoofdelijk aansprakelijk voor persoonlijke, psychologische en bedrijfschade met betrekking tot gemist inkomen door uw roekeloos, onwetenschappelijk, medisch fraude beleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *