Wie inspireerde Klaus Schwab en was zijn idee TheGreatReset nieuw?

Wie inspireerde Klaus Schwab en was zijn idee TheGreatReset nieuw?

Nee, TheGreatReset is niet nieuw. Schwab heeft het niet eens zelf verzonnen. Al eerder schreef ik over de malle marketing prietpraat van een gestoorde professor in de blog over een sprookjes verhaal dat hij verkondigde aan o.a. Koningin Maxima, Sigrid Kaag en Mark Rutte. Vol bewondering zie je ze gebiologeerd staren naar hun Guru (=leraar), Klaus Schwab en ze willen graag meewerken niet wetende wat het werkelijk is.

TheGreatReset is niets anders dan communisme verpakt in cadeaupapier. Pas na het uitpakken schrik je je suf maar dan is het al te laat. Het regime wat Klaus Schwab voorstaat is top down politburo waar enkele stakeholders alles in eigendom hebben, gestolen van de massa en daarvoor terug een soort gegarandeerd inkomen geven, een aalmoes voor gestolen geld en goederen net als in de NAZI tijd.

Ze zullen ook de CO2 hoax gebruiken om iedereen voor elke gereisde kilometer met belastingen en boetes om de oren slaan. Als communisten regimes een ding gemeen hebben is dat zeker is dat communist regimes miljoenen mensen vermoorden.

Meer en meer wordt bekend van de bron waar TheGreatReset vandaan komt. Het verhaal begint al lang geleden. Vooral in Europa zien we de drie optreden en alle drie zijn ze geinspireerd door een aartsbisschop uit Zuid Amerika die net als Castro, Ché Guevara, Noriega op de CIA hitlist stond.

Velen die de jaren zeventig hebben meegemaakt zullen zijn naam wel kennen. Dom Helder Câmara. Wie was Dom Helder Camara? De man was berucht als overtuigd communist revolutie pastoor uit Brazilië. De man achter Salvador Allende, comunistische verzets bewegingen en preekte een bevrijdings theologie tegen de amerikaanse eigenaren van bananen plantage houders en oliemaatschappijen, kortom de schrik van Washington.

Tijdens het Vaticaans Concilie in de jaren zestig leidde hij de bisschoppen in de Roomse catacomben kerk om een geheim pact te sluiten. Dit pact was om het Vaticaan om te vormen tot een communisten atheist wereldkerk hoofd van alle religies dus ook natuur vererende religies. Dit geloof wordt ook wel spottend Chrislam genoemd. Het niets meer met Christelijk van doen.

De drie navolgers van Dom Helder Câmara zijn George Soros, Klaus Schwab en Paus Francis. Alle drie volgende ze de lijn van Mao, Lenin, Stalin.

Alle drie werken ze er samen hard aan om Europa van binnen uit te vernietigen. Soros is al decennia lang bezig met het infiltreren van scholen, universiteiten, politiek (Rutte is een leerling van Soros) met zijn communist revolutie leer en via NGO’s en financieren van importeren van afrikanen, arabieren, afghanen en eerder Turken Marokkanen en Tamils. Ook het vernietigen van de familie.

Paus Francis verraadde zijn eigen priesters aan het Argentijns generaals regime. Preekt communisme en de nieuwe wereldorde, neem de mRNA gifspuit en preekt alles wat de Duivel blij maakt. De Duivel of Satan was een leugenaar van het begin af zegt Jezus in het boek van Johannes.

Klaus Schwab verpakte de communisten boodschap in zijn boek TheGreatReset oftewel oude wijn in nieuwe zakken, de nieuwe wereldorde. Ik zag een video interview waarin hij verklaarde de communist revolutie pastoor als zijn mentor te zien. Ik kan de video waarin hij dat zegt niet meer vinden.

Soros heeft inmiddels zijn in NGO’s opgeleidde muppets op alle belangrijke posities zitten. En gezamelijk werken ongekozen burocraten en politici aan TheGreatReset. Merkel was duidelijk een compagnon van Soros. Zij verbood het zwaaien van de Duitse vlag door CDU/CSU politici op partij bijeenkomsten, stond toe dat Zuid Europa zich in de schulden stak na de banken crash van 2008. Meer macht naar Brusselse communisten burocraten. Vernietiging van Griekenland. Alle Europese politici liepen de deur plat bij tante Merkel voor advies.

Soros heeft ook zijn muppet Draghi, LaGarde en Von der Leyen op belangrijke posities gekregen. De komende verkiezingen in Duitsland zullen cruciaal worden. Wordt het net als in NL een minderheids regering? Het kan ook de andere kant op gaan, het opbreken van de EU. Velen in Europa zijn de Soros bestuurders en hun Titanic ijsberg koers meer dan spuugzat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *