Ik hoop niet dat Willem Engel geld gebruikt van Virus Waarheid om vetes uit te vechten

Ik hoop niet dat Willem Engel geld gebruikt van Virus Waarheid om vetes uit te vechten

Willem Engel was veroordeeld in Belgie om de kosten van zijn aangespannen rechtzaak tegen Van Ranst vanwege laster te betalen. Ik hoop niet dat Engel geld van Virus Waarheid gebruikt om zijn persoonlijke vete met Marc ‘louche vaccine verkoper’ van Ranst uit te vechten. Naar verluidt heeft Engel nu opnieuw een dagvaarding gestuurd naar Van Ranst.

Donaties aan Virus Waarheid zijn daarvoor niet bedoeld. Na hun succes tegen Seys-Inquart WW2 avondklok wet is het stil geworden rondom Virus Waarheid. Als je publiekelijk optreedt tegen de onbetrouwbare fascist Overheid en hun capo’s dan weet je dat je door de Overheids propaganda kanalen en aanverwante snoeshanen met commerciële belangen in vaccine verkoop als Van Ranst onder vuur wordt genomen.

Niets van aantrekken want het is allemaal angst voor de waarheid. De reden is dat Van Ranst bang is dat zijn kwakzalver handeltje uit komt. Van Ranst kan er inderdaad van uitgaan dat alles uitkomt. De reden dat het Rutte Taliban regime nu juist de onwettige Covid maatregelen aankondigde te willen intrekken komt door druk op hem via rechtszaken. De fout dat Willem Engel en Jordy Zwarts maken is dat ze met advocaten werken. Zwarts advocaten team is al uiteengevallen door onderling verschil van inzicht.

Beter is op persoonlijke titel zelf te procederen. Het rechts systeem is dan gedwongen voor jouw te werken. Het virus dat niet geisoleerd kan worden omdat het niet bestaat is de achilleshiel. De PCR test is dat niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *