De oorlog tegen Boeren met CO2 poepende koeien en varkens is al heel lang aan de gang

De oorlog tegen Boeren met CO2 poepende koeien en varkens is al heel lang aan de gang

Recentelijk lekte er een stuk uit dat de volgende regering de boeren wil dwingen om van hun land en veestapel afscheid te nemen vanwege CO2 uitstoot vermindering. Het vorige kabinet had de Tweede Kamer al omgevormd tot klapvee. Andere opties zoals de oorzaak waarom vee zoveel CO2 uitstoot wordt niet genoemd. Het is bekend dat overvloedig gebruik van big Pharma medicijnen in de veeteelt de oorzaak zijn van die uitstoot.

Los van het feit dat de CO2 uitstoot goed is voor planten en bomen en dus ook dieren, is dit plan gedoemd om te mislukken, net als alle andere groenslinkse plannetjes. De electrische auto’s, windmolenparken op zee, zonnepanelen langs de snelweg. Het levert allemaal niets op.

Hieronder een stuk van GlobalResearch.ca

https://www.globalresearch.ca/total-insanity-dutch-cabinet-plans-take-farms-farmers-combat-global-warming/5755156

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *