Eugenics en vaccin verplichting

Eugenics en vaccin verplichting

DeJonge gisteren. 9 van de 10 in het ziekenhuis zijn ongevaccineerden. Wat hij onder ongevaccineerden verstaat weet ik niet maar hij liegt door zijn kunstgebit heen. Het is eerder andersom.

De Delta variant is voortgekomen als mutatie uit de lichamen van de mensen die zijn ingespoten met de mRNA DNA veranderende synthetische gifspuit. Meer mutaties komen eraan. De mensen die niet de gifspuit genomen hebben hebben na onderzoek in Israel 20x een betere protectie hebben dan mensen die wel de gifspuit hebben genomen. Hiermee is bewezen dat de mRNA gifspuit niet werkt.

Uit eigen ervaring kan ik wel zeggen dat de transmissie van spike eiwitten gemaakt in lichamen van mensen die wel de gifspuit (en) genomen hebben in de praktijk reuze meevalt. Zelfs in kleine fitness ruimten bij hoge temperaturen waarbij iedereen flink zweet valt het reuze mee.

Australië en Nieuw-Zeeland maar ook Israel is de overheid intussen full Stasi gegaan. In Amerika heeft nep president Biden een gifspuit mandaat afgekondigd voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers en overheids ambtenaren apparaat. De oude seniele man overtreedt hierbij alle federale wetten en de grondwet en Bill of Rights. De FDA had alleen toestemming gegeven aan een nieuwe Pfizer spuit maar die is het komende jaar er nog niet. Dus wordt de oude expirimentele gifspuit of clotshot nu verplicht.

Er zijn twee cruciale natuurwetten:

  • 1) wat niet bestaan kan kan ook niet gehandhaaft
  • 2) een actie met toenemende dwang levert eenzelfde tegen reactie op

De laatste is vergelijkbaar met de Wet van Newton

Het lijkt erop dat in Europa de Covid maatregelen worden opgeheven, Denemarken keert terug naar het oude normaal, Zweden ook omdat Overheden zien dat de gifspuit niet werkt en alleen maar meer verzet opwekt bij de bevolking. In een land als Portugal neemt iedereen de gifspuit. Zoals een ondernemer zei als ik het niet doe maaien ze de stoelpoten onder mij vandaan. Ik zei daarop: maar dat is dwang. Coercie. Een overtreding van de Nuremberg Code en medische europese wetgeving. Ook druk vanuit de familie speelt daar veel meer een rol.

In Australië en Nieuw Zeeland waar de gifspuit totaal niet populair is en een laag aantal c.a. 20% de gifspuit genomen hebben, zien we de dwang toenemen. Ook in Amerika lijkt het zo, in plaats van dat men de Covid maatregelen afzwakt nu uit paniek tot het gaatje gaat.

Dit kan alleen maar verkeerd aflopen. Vroeger of later gaan deze mensen veroordeeld worden en of belanden int gevang of worden terechtgesteld. Cuomo in NY is afgetreden, Newsom wordt gewipt, geldt ook voor Witmer in Michigan e.a. tyrannieke goeverneurs.

Meer dan twintig jaar geleden kwamen de oude Rockefeller, Bill Gates, Mike Bloomberg bij elkaar om eugenics nieuw leven in te blazen. Wat is eugenics? Eugenics is de geforceerde reductie van de wereld bevolking. De grootvader van de Rockefellers zat achter het exterminatie programma van Hitler en de vader van Bill Gates richtte Planned Parenthood (abortus klinieken en lobbiede voor wetgeving) op.

Hitler kreeg het idee van eugenics in de jaren twintig vanwege uitspraken van het Hooggerechtshof in de USA waar destijds verplichtte vaccinatie en sterilisatie van bepaalde bevolkingsgroepen werd goedgekeurd en ook uitgevoerd.

De Eerste en Tweede Wereldoorlog loste dit ‘probleem’ van overbevolking op. Miljoenen waren dood. Aan het einde van WW2 werden alle Duitse steden platgebrand met hetzelfde doel.

Het Gates/Bloomberg/Rockefeller plan was deze keer middels mRNA vaccin de bevolking te reduceren. Big Pharma had nog een gefaald vaccin op de plank liggen. De bevolking zou net zo lang vaccins moeten accepteren totdat het doel, populatie reductie, bereikt was en ondertussen kunnen de bedenkers ervan nog goed geld eraan verdienen. Op elke betaling die mensen doen rinkelt de kassa bij de biljonairs. Bill Gates zou dat met ID2020 en de chip om te kopen en te kunnen verkopen kunnen bereiken. Het was een satanisch plan vergelijkbaar met mensenoffers. Daarbij willen ze ook mRNA gebruiken in mensen om onderzoek te doen naar eeuwig leven voor Gates, Bloomberg en andere miljardairs.

Eeuwig leven bestaat niet. De Duivel belooft in ruil voor je ziel je een eeuwig leven. Daarom is eeuwig leven als satanisch te beschouwen. Johannes 8:44 De Duivel is een moordenaar en een leugenaar vanaf het begin af aan. Er is geen waarheid in de Duivel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *