WHO CO2 verbruik paspoort ook wel Covid paspoort genoemd

WHO CO2 verbruik paspoort ook wel Covid paspoort genoemd

Covid19 bestaat niet. Het virus is nooit geisoleerd. We schrijven 12 September 2021 en nog steeds is er geen wetenschappelijk bewijs gepubliceerd door de politieke muppets dat bewijst dat Covid19 bestaat.

In tegenstelling, er zijn vele wetenschappelijke studies verschenen die bewijzen dat het niet bestaat maar ook wereldwijde FOIA of WOB verzoeken aan regeringen heeft u mischien het virus? Nee, die hadden het ook niet. U zult dat niet lezen in uw favorite propaganda media. De varianten als Delta en Mu komen voort uit gevaccineerden die het verspreiden middels transmissie. In de media wordt elke dag de mantra laat je vaccineren gepropageerd, een vaccine dat in 2005 nog Biowapen heette.

U wist het natuurlijk al dat Covid één grote leugen is. Waar het om draait is dat de 1% satanisten en lucifer vereerders een denkbeeldig virus hebben gekozen om een psychologische oorlog van ongekende grootte los te laten op de schapen. De laatste poging nadat Gretha Thurnberg was mislukt.

Ze willen de klimaat verandering push alsnog door onze strot te duwen. Klaus Schwab zei het al: ‘u bezit niets en u zal gelukkig zijn’. In Klaus Schwab zijn ogen, de man lacht nooit, betekent dat u onder de grond ligt tussen zes plankjes en uw bezittingen zijn vervallen aan de WEF graaiers ook wel stakeholders genoemd. Communisme komt er in velerlei vormen.

De WHO heeft op 10 September het wereldwijde Covid paspoort aangekondigd. Bewijs van ontvangen depopulatie vaccinatie of negatieve test die je zelf moet betalen met de onzinnige RT PCR test die niet kan testen op infecties en teruggetrokken is door dezelfde WHO in Januari 2021. Het is als onzinnig als het klinkt. Een moment opnamen dat moet bewijzen dat een gezond mens niet ziek is van een niet bestaand virus. Een expirimenteel vaccin dat niet werkt en zorgt dat mensen varianten verspreiders worden.

Overheid en databases samen werkt niet. Wat de luciferianen willen is een app waarmee je kan bewijzen dat je wel of niet gedehumaniseerd bent met een biowapen dat mutaties verspreid, een betaal chip waarmee je kunt kopen en verkopen zodat de 1% je kan skimmen per elke betaling, een tracking chip waarmee de globalisten control freaks elke dag kunnen zien waar je bent en belangrijker nog je kunnen carbon taxen voor het vervuilen van de atmosfeer tijdens reizen met openbaar vervoer of auto.

Klaus Schwab zei het al: ‘de GreatReset is niet dat uw omgeving verandert maar dat uzelf verandert’. Inderdaad, u verandert in een prion geteisterde gekke koeien ziekte zombie met een uit uw dna verwijdert immuun systeem en vatbaar voor de komende biowapens die nog gelanceerd moeten worden. En daarna brengen ze u in oorlog.

De GreatReset vindt niet plaats door regerings wisselingen maar via een allesomvattende wereldoorlog waarbij alles vernietigd wordt. Welkom in de Mad Max Thunderdome.

Omwentelingen hebben altijd onverwachte uitkomsten. De Jacobijnen namen de Franse revolutie over van Les Peuples en onthoofden bijna alle revolutionairen op het schavot. In de Amerikaanse revolutie kregen de Britse geheimdiensten uiteindelijk de macht terug over Amerika. In de Russische revolutie van Trotskisten grepen de joodse bankiers onder Lenin de macht resulterend in 70 jaar communisme.

Na de Wende in Oost Duitsland dachten de communisten in Oost Duitsland de macht te kunnen handhaven maar Helmut Kohl ging ermee vandoor. Na de val van de Soviet Unie dachten de oligarchen (zoals wel lukte in Ukraïne maar met Obama hulp – Georgische scherpschutters) als Khodorkovsky de macht te grijpen maar Putin en de KGB gingen ermee vandoor.

Het zou mij niet verbazen als de Chinezen en Russen uiteindelijk de Klaus Schwab en zijn WEF gekkies miljardairs aan de kant zullen zetten en zelf de wereldmacht grijpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *