Israeli Minister van Gezondheid liet zich ontvallen er is geen medische reden voor het Covid paspoort

Israeli Minister van Gezondheid liet zich ontvallen er is geen medische reden voor het Covid paspoort

Minister van Gezondheid Nitzan Horowitz zegt tegen de Minister van Binnelandse Zaken Ayelet Shaked ‘er is geen medische of epidemologische reden voor het Covid paspoort. Het is druk op de ongevaccineerden om ze gevaccineerd te krijgen’. Dit gebeurde voor de zitting van het Israelische kabinet en de microfoon stond aan en zond dit rechtstreeks uit op tv kanaal 12.

M.u.v. de direct betrokkenen van de Agenda natuurlijk. Het doet mij denken aan een Israelische minister die toegaf dat anti-semitisme een truuk was om critici van de Staat Israel de mond te snoeren.

Zo, dus de kat is uit de zak. De globalisten als Bill Gates, Mikey Bloomberg, George Soros hebben politici verordeneerd iedereen in te enten met een biowapen linksom of rechtsom, wetten en grondwet met voeten te treden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *