Zoals verwacht volgt het demissionaire Rutte regime in strijd met onze parlementaire regels de WHO oekazes op

Zoals verwacht volgt het demissionaire Rutte regime in strijd met onze parlementaire regels de WHO oekazes op

Ingrijpende beslissing van een ongekozen regime dat de regels van de parlementaire democratie en de grondwet met de voeten vertrapt. Het is net NoordKorea. We hebben een dictator Rutte en er is niemand in Den Haag die tegen Rutte zegt u bent naakt. U heeft geen kleding aan.

In opdracht van de ongekozen, ondemocratische WHO stelt het Rutte regime de Covid Pas verplicht voor toegang in Horeca (cafe’s, hotels, restaurants) theaters, bioscopen, evenementen en op drukke plekken (demonstraties?) Voorlopig nog niet in Musea en bouwmarkt of supermarkten? Je kunt erop wachten. Nu geldt waar doorloop is, is het (nog) niet nodig. Per 1 oktober verliest de Horeca wel de financiële steun van de Overheid dus verwacht faillisementen.

De vergelijking tussen Rutte en Seys-Inquart is treffend. Eerst de avondklok geleend van de laatste en nu de Ausweiss. Het Rutte regime heeft al sinds maart 2020 alle wetten van dit land overtreden. Wat bewijst die Covid Pas nu eigenlijk? Besmettingen? Niet ziek, geen klachten en toch positief van wat? Dat meet de Covid Pas niet. Het is zinloze controle waar je geweest bent, wat je betaald hebt en waarvoor.

Het is dus zinloos. Daarbij, u betaald de dure apparatuur, om de overheids app te laten werken. In Portugal alleen in het weekeinde verplicht. Vaak werkt de app daar niet. Alleen Frankrijk en Nederland voeren de CCP creditscore Horeca pas in. Spanje’s hooggerechtshof heeft de pas verboden.

En weer piept de Horeca maar laat hun tanden niet zien. Ook de Horeca Nederland Bond blijft op de handen zitten. Onbegrijpelijk want in het buitenland zijn al successen geboekt als in Spanje en Portugal. Ook de door de WHO in Januari 2021 teruggetrokken RT PCR test vanwege hoge onbetrouwbaarheid wordt nog vrolijk door het Rutte regime gebruikt. Het blijft voorlopig gratis om je te laten testen maar op wat? Positief van wat?

Het Rutte regime, Ministerie van VWS, RiVM, OMT niemand heeft het virus geisoleerd. Dit is in het buitenland al met succes voor de rechter aangetoond, bijvoorbeeld in Alberta Canada, Portugal. Voer deskundigen op als voormalig Chef vaccines bij Pfizer, Michael Yeadon.

Het lijkt erop dat de Horeca en Evenementen business zich als makke schapen naar de slachtbank laten leiden en misschien willen ze dit ook wel? Elke Cafe/Restaurant baas heeft drie ton schuld bij zijn toeleveranciers. In de Rockefeller Agenda is de vernietiging van MKB en Horeca een van de doelen.

De kranten koppen vandaag Tilburg is de stad met de minst geinjecteerden met het Biowapen. Een derde in Tilburg heeft de gifspuit genomen. DeJonge beweerd dat er nog maar anderhalf miljoen ongevaccineerden zijn die één of geen gifspuit genomen heeft en dat terwijl het RiVM niet eens kan bijhouden hoeveel er die gifspuit hebben gehad maar ja ‘besmettingen’ tellen konden ze al niet en hun statistieken kloppen ook al niet. Overigens 2020 was volgens hun eigen cijfers geen pandemie jaar dus dat dan weer wel.

De keizer heeft geen broek aan. Wanneer gaat iemand uit de meest belang hebbenden dit nu eens aantonen voor de rechter of moet ik dat gaan doen???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *