Covid Paspoort of App is straf voor gevaccineerden

Covid Paspoort of App is straf voor gevaccineerden

De bedoeling van het Covid paspoort is om de ongevaccineerden te dwingen de gifspuit te nemen maar schiet z’n doel voorbij. De volledig gevaccineerden moeten nu aantonen dat ze gevaccineerd zijn om toegang tot Horeca, Bioscoop enzovoort te krijgen. Ongevaccineerden hebben niets aan het Covid paspoort omdat ze toch geen toegang krijgen. Hoe dit zit met enkel gevaccineerden op dokter advies is mij een raadsel.

Het is allemaal politiek. Niets met medische werkelijkheid van doen. Vaccines stoppen de transmissie van mutaties niet, alleen ons immuun systeem kan dat maar die is uitgeschakeld in gevaccineerden. Het Covid paspoort gaat dus de transmissie versnellen. Het gaat dan ook een dodelijke winter worden. De lockdowns komen er weer aan.

De actie van Urkse jongeren toont mooi aan wat dit feitelijk is. Fascisme. Commerciële partijen die de Staat hebben gekocht. Ze hoeven zich niet te verontschuldigen. Een Apartheid Staat behoeft geen verontschuldiging.

Politieke correctheid is een politieke ziekte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *