Verzet tegen Apartheid pas (pest) poort neemt toe?

Verzet tegen Apartheid pas (pest) poort neemt toe?

Tis allemaal om ons het leven zuur te maken. Alle sjeu uit het leven te halen. Psychopaten en moordenaars.

Seys-Inquart, Klaus Schwab/Soros muppet, Mark Rutte krijgt steeds meer te maken met verzet tegen het Apartheid paspoort. Maar is dat ook zo of is dit alleen maar theater? Ying & Yang?

Opmerkelijk genoeg heeft Groenslinks Amsterdams burgemeester Halsema gezegd dat Amsterdam niet gaat controleren op het Apartheid paspoort. Gezien het feit hoe zij omging met demonstranten, en daar ben ik zelf bijgeweest, geloof ik daar niets van.

Ook vele Horeca bazen zeggen dit maar als de BOA’s boetes gaan uitdelen zullen ze weer gauw in hun sterfhuis hok kruipen. De agenda van de WEF en Soros is de vernietiging van het MKB en de Horeca en onze brave Seys-Rutte voert hun opdrachten op commando uit.

De ingevoerde Apartheid is een middel om de ongevaccineerden te dwingen de gifspuit te nemen, linksom of rechtsom. De leugen dat de gevaccineerden meer vrijheden zouden krijgen. Die trapten in de leugens van de Covid kerk.

Overigens Covid is omgekeerd voor Divoc, hebreeuws voor bezeten door de duivel. 19 staat voor de letters in ons alfabet: ID oftewel indentiteit.

De pers conferentie van het liegende demissionaire duo, Rutte en DeJonge was weer een toonbeeld van leugens. En weer, sinds deze persco’s begonnen in Maart 2020, worden er door de parlementaire media geen kritische vragen als toon ons wetenschappelijk bewijs, bestaat dat virus wel of wat u beweert is niet waar volgens de ziekenhuis artsen en verpleegkundigen.

In Den Haag niets anders dan heil Hitler, unsere Führer Rutte.

Gevaccineerden bevolken de IC’s, niet de ongevaccineerden. Steeds meer mensen worden ziek van die gifspuit. Waarom neemt u die prik niet zelf? En waarom verbiedt u steeds meer generieke medicijnen die als essentieel te boek staan bij de WHO als Ivermectine waar de ontdekkers ervan zelfs de Nobel prijs hebben gekregen? Zelfs Zomer Alsem is sinds Januari Verboten vanwege de gunstige werking op het stoppen van Coronavirussen.

In de jaren zeventig stelde de pers de meest kritische vragen aan toenmalige ministers en ze kwamen niet weg met liegen. Nu leven we in een tijd waarin de parlementaire pers is teruggekeerd naar de bezettingstijd en de periode na de Tweede Wereldoorlog. Slaafse rapportage. De Telegraaf, AD, VK je ziet dezelfde verhaallijnen. Tenenkrommend.

In elk interview worden de vragen en antwoorden eerst gecheckt, en daarna wordt de propaganda gedraaid op TV. Journalisten bestaan niet meer. Het is trekpoppen in een Kabuki Theater geworden. Een schimmenspel.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Dit is inderdaad heel erg maar wel zoals het in werkelijkheid gebeurt en is. We leven in een tijd die terugkeert naar de periode van vlak voor WO2. Zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje en door de media en journalisten wordt straks gezegd: Wir haben das nicht gewuscht!!
Let maar op!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.