PLO vertegenwoordiger Sigrid Kaag onze nieuwe premier? Rutte onder de bus?

PLO vertegenwoordiger Sigrid Kaag onze nieuwe premier? Rutte onder de bus?

Het aftreden van Sigrid Kaag over de Afghanistan affaire lijkt mij een één tweetje. Bedacht door Soros en Schwab. Rutte is onder de bus gesmeten. Laat dat een les zijn in Real Politik. Kaag is veel meer een rucksichtlos karakter dan Rutte is. Ondanks Rutte zijn relatie met Alex Soros heeft hem dat niet geholpen.

Het Afghanistan evacuatie probleem is van origine een militair intel probleem. Dertig jaar geleden haden we Generaal Couzy e.a. maar kritische denkers in leger en ambtenaren corps zijn allemaal afgeserveerd door de politiek. Er zijn alleen nog jaknikkers overgebleven.

Mark Rutte haalde nog even Sigrid Kaag haar rol in de onderhandelingen met Syrische president Assad aan over chemische stockpile in Syrië. Volgens mij een leugen want het was de brilliante Russische diplomaat Sergey Lavrov die deze deal met Amerikaans diplomaat John Kerry sloot. De chemische wapens werden verbrand op zee op een amerikaans schip. Kaag haar rol bij de VN was bedrijven zoeken die gespecialiseerd zijn in het vernietigen van chemische munitie. Zij faalde daar ook in.

Een motie van afkeuring gesteund door alle partijen m.u.v. de VVD CDA en D66 spreekt boekdelen. Het ging nergens over. Alle landen met personeel in Afghanistan werden overvallen door het Pentagon plan van Woke generaals als Chief of Staff Mark (CCP) Milley die bewust de luchtbescherming en intel onttrok aan het Afghaanse leger waardoor de hele verdediging in de lucht kwam te hangen. We moeten niet vergeten dat de Taliban was gecreerd door Pakistan Chief of Staff Musharraf op verzoek van de Reagan Administratie. Afghanistan is nu officieel aan de CCP overgedragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.