Alles is nog niet verloren. Indien we met ons allen zeggen stop niet verder dan is deze agenda over

Alles is nog niet verloren. Indien we met ons allen zeggen stop niet verder dan is deze agenda over

De psychopaten die ons regeren hebben sinds Maart 2020 eerst de oudjes in de verzorgingshuizen vermoord door ze medicatie te onthouden of door juist seditieve medicatie middels protocol te geven.

Om dat te kunnen doen mocht de familie hun ouders en grootouders niet meer zien vanwege ‘Covid’ een verzonnen virus. Men moest het aantal ‘Covid’ cijfers opkrikken om de bevolking schrik aan te jagen als beschreven in de Agenda. De generatie tachtig en negentig werden uitgemoord. Mengele stijl.

Ik voelde mij als een roepende in de woestijn in Mei 2020. De grote meerderheid was overtuigd door de propaganda en konden dat gewoon weg niet geloven. Zoveel duivels onrecht door onze eigen mensen. Volkomen begrijpelijk.

Daarnaast hadden de psychopaten nog een bewijs nodig om de mensen te overtuigen de gifspuit te nemen omdat de mantra van het begin was er wordt gewerkt aan een vaccin dat de oplossing moet worden. Niet je eigen immuun systeem, HCQ of Ivermectin maar een mRNA vaccin. Dat dit mRNA al 20 jaar op de plank lag als mislukt vaccin voor dieren en prima geschikt is voor depopulatie werd er niet bij gezegd.

Dit bewijs moest de RT PCR test worden.

Er was een probleem. Het ‘virus’ kon niet geisoleerd dus gebruikte een andere psychopaat Christian Drosten in het Charité Hospitaal in Berlin zijn computer om één referentie te maken in januari 2020. 1 week later werd deze sequence gelijk door de WHO tot gouden standaard voor de RT PCR test verheven. Let wel, de pandemie werd pas daarna afgekondigd door de WHO.

En nu komen ze voor de kinderen te injecteren wat al bewezen is bij volwassenen een schadelijk en dodelijk vaccin te zijn. Kinderen die niet ziek kunnen worden van luchtwegen infecties. Het toont aan hoe pathologische en psychopaat onze medische en politieke authoriteiten zijn.

De Agenda is om iedereen niet verbonden met deze Agenda te injecteren en weer en weer en weer net zo lang tot het doel van deze depopulatie Agenda is bereikt. Het door Klaus Schwab geprezen transhumanisme, het omvormen van ons menselijk lichaam naar een synthetisch lichaam is niets anders dan marketing door een communist. Het werkelijke doel is het redden van hun geld casino en de mensen die overblijven in een slaven samenleving te dwingen.

In 1940 na de NAZI succesvolle bezetting van Europa, was de propaganda ‘hier is het duizendjarig Reich en wen er maar vast aan’. Dezelfde psychipaten families die Hitler, Hirohito, Stalin financierden zitten ook achter de depopulatie agenda.

De geschiedenis bewijst dat niets eeuwig is. Roosevelt stopten een paar van die psychopaten bankiers in het gevang naar aanleding van een eerdere coup poging tegen Roosevelt welke onthuld werden door Chief of Staff Generaal Smedley Butler en zagen niet aankomen dat het Amerika was dat ons zou bevrijden van het duizendjarig rijk.

Dit is precies de reden dat Amerika eerst vernietigd moet worden voordat de Agenda volledig kan tot uitgevoering kan worden gebracht. Voor Covid begon zijn de Australiërs al ontwapend. De aussies hebben dus niets meer om zich te kunnen verweren tegen deze tirannie in Australië. In Amerika zijn er nog niet eerder zoveel wapens verkocht aan particulieren als vorig jaar. Zoveel dat er niet meer geleverd kon worden omdat de voorraden uitgeput waren.

Verdeeldheid is het wapen van de psychopaten. De mondmaskers is slaven training en de anderhalve meter om ons te beletten te verzamelen. Dat was ook de reden waarom plekken van samenkomst als Horeca, Evenementen en Kerken moesten sluiten. Nu kan de anderhalve meter weg want nu hebben ze de gevaccineerden en ongevaccineerden om ons te verdelen.

Als we met zijn allen morgen zeggen stop tot hier en niet verder dan is deze tirannieke psychopaten Agenda over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.