Berucht geworden Deagel prognose mag verdwenen zijn van hun website, hieronder de prognose

Berucht geworden Deagel prognose mag verdwenen zijn van hun website, hieronder de prognose

Deagel.Com is de website van een onderzoeks prognose bureau nauw verwant met amerikaanse intel en adviseren de amerikaanse president op basis van voorspellingen en prognoses van militaire en civiele aard met cijfers over sterkte, economische groei, bevolking. Hun voorpellingen over populatie en economische kracht periode 2019-2025 boekten grote opzienbaarheid.

Volgens sommigen werkt Edwin Deagle, de man achter de voorspellingen, voor de Rockefeller Foundation en staat op de lijst van bestuursleden van de beruchte CFR. Council of Foreign Relations is een multi miljonairs club waar dezelfde lui in zitten als de Bilderberg Group (praten uitsluitend over depopulatie in hun meetings) en de WEF van Klaus Schwab.

Deze prognose is inmiddels van de Deagel website afgehaald omdat hun prognose voorspelde een tot zelfs 80% populatie reductie in amerika en gigantische afname in BNP in de grootste westerse landen terwijl landen als China en Rusland in bevolking iets afneemt. De projectie betreft voornamelijk amerika, engeland, frankrijk en duitsland. Ook nederland, belgie en andere europese landen komen voor in de prognose. Ik laat alleen de afname in populatie zien. Lees en huiver.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.