Longschade door mondkapjes

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Maar het gebruiken van een zelfgemaakte mondluier is verboden in ziekenhuizen. Het personeel is verplicht de mondluiers te dragen totdat ze er aan overlijden……en dan wordt eindelijk misschien de put gedempt!!!

comments user
admin

Bekend fenomeen. Op de verpakking staat 95% bescherming tegen bacteri├źn. Nergens staat tegen virussen. Virussen zijn duizend keer kleiner en te vergelijken met rook. De blauwe maskers zijn ook nog eens gesteriliseerd met en toxische chemische vloeistof die verboden is in de EU. Tandrot en slechte adem zijn ook gevolg van dragen van mondluiers. Dezelfde leugens worden gebruikt voor de gifspuit. Veilig en effectief is een leugen. Maak een eigen mondmasker als het niet anders kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.