Uitvaart ondernemer luid de alarmbel. De Covid hoax leidt naar de gulag gaskamer

Uitvaart ondernemer luid de alarmbel. De Covid hoax leidt naar de gulag gaskamer

Uitvaart ondernemer John O’Looney is actief in de uitvaart branche in Milton Keynes Engeland dacht net als iedereen dat Covid19 bestond in Maart 2020 totdat hij bij het afhalen van de overledenen in verzorgingshuizen de potjes Madazolam zag staan. Om de Covid cijfers op te drijven waren ze vermoord. Hetzelfde gebeurde overal hoorde hij in zijn beroepsgroep. Inmiddels zijn de bewijzen boven gekomen dat de britse regering miljoenen van deze Madazolam hadden besteld in Frankrijk in 2019.

In de 2e helft van April 2020 zag hij geen Covid doden meer dan alleen doden van ongelukken en mensen die overleden aan hun onderliggende ziekten of gewoon ouderdom. Hij vertelde dat het in laat 2020 zo stil was in de uitvaart business dat ze geen werk hadden. Er was geen pandemie.

Het moment dat ze in Engeland begonnen te prikken met de gifspuit, kwamen de golven doden weer binnen maar nu van alle leeftijden. Jong, oud, in het midden van hun leven. Allemaal na één keer of twee keer geprikt te zijn. Hij had nog nooit meegemaakt dat hij elke dag doden moest ophalen en het is niet meer gestopt. Hartfalen, hersenbloedingen, orgaanfalen kortom alles wat we ook al zagen uit de dier studies.

Hij waarschuwt nu dat de mutaties voortkomen uit de geprikten met de gifspuit en dat de britse regering gigantische detentie centra aan het bouwen zijn (net als in Australië) compleet met mortuarium en verbrandingsovens als in NAZI Duitsland in WW2. Hij zegt dan ook dat hij denkt dat een ieder die de gifspuit weigert daarin zal worden opgesloten en vermoord. (noot: dit is inderdaad de Rockefeller agenda)

Het feit dat ze nu kinderen injecteren is bedoeld om de groei van de bevolking in de toekomst te stoppen. Van kinderen van 12 jaar die niet mogen stemmen, niet mogen huwen, niets mogen doen wat volwassenen mogen maar nu wel zelf mogen beslissen over de prik heeft duidelijk een doel. Over 10 jaar zal blijken dat ze geen reproductie meer hebben.

Hij verwacht zelf dat binnen vijf jaar dat de geprikten massaal zullen zijn overleden.

https://www.globalresearch.ca/video-funeral-director-john-olooney-blows-whistle-covid/5756121?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Ik ben bang dat we dit toch echt moeten afwachten. Onze tijd verbeiden zoals dat zo mooi heet. Tussen de 4 en 14 maanden zullen de eerste mensen overleden zijn aan deze gifspuit werd gezegd, maar ik zie nu dat het al veel eerder begonnen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.