Klaus Schwab-WEF-TheGreatReset-4th Industrial Revolution en het Covid vaccin

Klaus Schwab-WEF-TheGreatReset-4th Industrial Revolution en het Covid vaccin

Ik heb hier eerder al eens over geblogged. Inmiddels kent iedereen nu wel deze drie begrippen en de man hierachter Klaus Schwab. Weinigen weten waar deze begrippen voor staan.

De opgelegde vierde Industriële Revolutie gaat niet om intelligente robots of AI bestuurde machines maar om u om te vormen tot een zielloos humanist robot waarin software ingeprogrammeerd kan worden. Daarom moet iedereen het ‘vaccin’ nemen. Deze revolutie geldt ook voor Overheden en bedrijven. Alles zal top down worden aangestuurd middels AI en machine learning. Het is eigenlijk een marketing verhaal. De globalisten willen de wereld voor henzelf en u mag daar een kleine productie rol in spelen. 8 miljard mensen zijn daarom niet nodig, 500 miljoen wegwerp mensen zijn voldoende.

Dat nu ook jonge kinderen met de gifspuit worden bedreigd heeft alles met inperken van bevolkingsgroei van doen.

In 2030 bezit je niets meer en je zal happy zijn. De bedoeling van de vaccins zijn om je geheugen te wissen. TheGreatReset is de reset van je geheugen en de maatschappij om te worden omgevormd. Programmering via vaccins. Moderna noemen hun vaccins dan ook ‘software voor life’. Uw bezittingen vervallen aan de stakeholders. Die en Schwab nemen de vaccins niet.

Diegenen die deze vaccin gok overleven en daadwerkelijk geprogrammeerd gaan worden zullen geen ziel meer hebben en verworden zijn tot hersenloze robots die voor niets zullen werken als wegwerp artikelen. Opa Schwab schildert het mooier voor dan het in werkelijkheid zal zijn.

Klaus Schwab zegt dan ook in deze video uit 2015 wat de bedoeling is.

Professor Dick Swaab van het Nederlands Instituut van Hersenonderzoek zei ooit eens ‘onze ziel is de urine van de hersenen’. Een afvalproduct. De vraag is of na het wissen men geprogrammeerd kan worden. Niemand die het weet. We kunnen het dan beter TheGreatGamble noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.