Tirannie gaat zover tot wat je bereid bent te accepteren

Tirannie gaat zover tot wat je bereid bent te accepteren

Dat zei George Washington, één van de oprichters en generaals van de Verenigde Staten in zijn strijd tegen de Britse koloniale tirannie.

In Maart 2020 zei het Rutte Regime, Rutte, DeJonge, Van Dissel(RiVM), Gommers(OMT) en Koopmans(OMT) nog blijf en werk thuis, houdt anderhalve meter afstand van elkaar om onze ouderen in Verzorgingshuizen te beschermen en overbelasting van Intensive Care bedden te verminderen. Dit is maar tijdelijk tot de situatie onder controle is.

Inmiddels zijn er 18 maanden verder geen nieuwe IC bedden bijgekomen, er is nu wel voldoende PPE, de oudjes in Verzorgingshuizen zijn dood door injectie of onthouden van medische zorg, honderduizenden met kanker en andere ziekten zijn ook dood vanwege onthouden van screening en operaties en ziekenhuizen zijn doods fabrieken geworden.

Al sinds Maart 2020 worden mensen die beland zijn in ziekenhuizen zorg onthouden onder de leugen er is geen medicijn dan alleen de ventilator. Ivermectine en HCQ hebben al wel duizenden gered waarbij artsen het DeJonge Protocol negeerden. We moeten wachten op het heilige ‘vaccin’.

Na 9 maanden blijkt dat het wachten op het vaccin zinloos was want een studie uit het meest met het ‘vaccin’ geinjecteerde land ter wereld geeft aan dat je eigen immuun systeem mits gezond 27x beter is dan het ‘vaccin’ van Pfizer/Moderna/Janssen. Nergens ook ter wereld zijn de break through cases zo hoog als in die landen die het meest geinjecteerd hebben.

Daarbij heb je 20x meer kans om te overlijden aan de ‘prik’ dan als je de gifspuit geweigerd hebt.

We hoeven maar naar de historie van NAZI Duitsland te kijken waar tirannie toe leid. Van Ausweiss tot gaskamer, van COVID paspoort tot Apartheid, uitsluiting en uiteindelijk oorlog om te overleven. Er kwamen meer mensen om in de hongerwinter dan in de hele oorlog inclusief joden.

Als er mensen zijn die denken door alle gifspuiten te laten injecteren zij de tirannie kunnen overleven verwijs ik naar Stalin, Mao, Pol Pot, Franco, Videla, Pinochet. Tirannie kent geen onderscheid.

Ons volkslied schrijft niet voor niets ‘de tirannie bestrijden’.

2 REACTIES

comments user
admin

Bekijk de video in de blog over de engelse begrafenis ondernemer. In Engeland sterven ze al sinds Juli als vliegen.

comments user
Qualitymanager

Ik hoop echt dat het niet zover gaat komen, alhoewel ik wel mijn twijfels heb. Zeker voor wat betreft de UK……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.