De reden waarom zoveel ziekenhuis personeel wereldweid de gifspuit weigeren

De reden waarom zoveel ziekenhuis personeel wereldweid de gifspuit weigeren

De helft van artsen en verplegend personeel in ziekenhuizen weigeren de inenting met een politiek verplichte gifspuit om reden dat ze al teveel slachtoffers hebben gezien die onbehandeld naar huis worden gestuurd om later met verergerde klachten in de ‘gas’ eh verpleegkamers te worden vermoord middels protocol. Niemand wil dood, niet door de gifspuit en ook niet in de ziekenhuizen door het protocol waarbij de mantra is alleen het vaccin (=gifspuit) is de oplossing.

De geinvesteerde belangen in de gifspuit zijn zowel politiek, medisch, social media, nieuwsmedia en in grote bedrijven en het zorg personeel wordt gedwongen te handelen als voorgeschreven. Geen wonder dat de media en social media alles doen om de vaccin propaganda in stand te houden.

Alle generieke medicijnen die maar een beetje verlichting kunnen geven worden of zijn verboden. Ik hoorde laatst van een dokter dat water met daarin opgelost jodium om de keel te spoelen ook werkt tegen transmissie klachten om te voorkomen dat men geinfecteerd raakt door de gevaccineerden. Nu willen ze ook jodium verbieden.

Zomeralsem oftewel Artemisia Annua is dit jaar ook verboden vanwege de anti virale en anti-malaria eigenschappen, bewezen of niet dat maakt ze niets meer uit. Niets dat het vaccin maar een strobreed in de weg kan leggen wordt simpelweg wereldweid verboden.

Meer en meer artsen en verpleegkundigen worden met de rug tegen de tirannieke muur gezet en worden wakker. Het zal alleen maar de tegenstand verder vergroten om je te laten inspuiten met een biowapen. Velen die zich hebben laten inspuiten en wakker geworden zijn hebben er spijt en blijvende klachten van. De derde spuit of booster zie ik niet uitgerold gaan worden omdat de toezichthouders zich realiseren dat dit steeds verder gaat en ze verantwoordelijk zullen worden gehouden. Velen zijn al afgetreden.

De psychopaten die dit bedacht hebben realiseren zich dat de tegenstand verder toeneemt. Ze zullen het ondanks dat toch willen doorzetten zowel in de politiek als in de medische wereld. Er is voor hen geen weg terug. Deze psychopaten zullen zwaar gaan boeten voor hun daden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.