Moeder 12 jarige spande rechtzaak aan om kind aan gifspuit te krijgen die zijn vader hem weigerde – Propaganda?

Moeder 12 jarige spande rechtzaak aan om kind aan gifspuit te krijgen die zijn vader hem weigerde – Propaganda?

Verhaal in het AD. Andere bladen berichtten er niet over. Volgens mij verzonnen uit de dikke duim. Pure propaganda.

Een 12-jarige wil zijn oma kunnen bezoeken maar de medische boeven weigeren dat voor ongevaccineerde kinderen en volwassenen. Zijn moeder spande voor hem een rechtszaak aan om een beslissing af te dwingen omdat zijn vader toestemming weigerde. Dit lijkt mij eerder een broodje aap. Dit gaat natuurlijk om kinderen te injecteren met gif ‘gewoon’ te maken.

Zijn vader hield de rechter voor dat de lange termijn effecten onbekend zijn. Hij haalde niet aan dat er alleen een nood toestemming geldt voor ernstig zieke mensen van boven de 65. Ook verhaalde de vader niet over het feit dat het virus nooit geisoleerd was en het RiVM heeft verklaard geen isolatie van het virus te hebben. (rechtzaak augustus 2020).

Tevens vertelde de vader niet dat het een omstreden gen therapie expirimenteel injectie betreft nog nooit op mensen uitgeprobeerd laat staan kinderen en dat het niet beschermd tegen coronavirussen. Studies uit Israel bevestigen dit.

De rechter vervolgens kletst uit zijn nek zonder enige medische studie te presenteren dat 12-jarige kinderen ziek kunnen worden van een coronavirus wat een regelrechte leugen is. Er zijn vele studies gedaan dat kinderen niet ziek kunnen worden van coronavirussen. Het kind werd overigens niets gevraagd.

Men had zich ook kunnen verdiepen in de uitspraak in Mei van dit jaar van een Portugese rechter die op basis van een WOB verzoek de feiten boven water haalde dat in Portugal over de afgelopen 18 maanden maar 152 mensen waren overleden aan coronavirussen en niet zoals door de Portugese authoriteiten geclaimde 7000 op welk basis men draconische maatregelen heeft gebaseerd. Het zal in NL niet anders zijn gegaan.

Rechters spreken tegenwoordig recht op basis van aannames en veronderstellingen. Er is geen wettelijke basis voor vaccineren tegen een niet bestaand virus.

Een 12-jarige jongen loopt kans op hartzak en hartspier ontstekingen met levenslange schade aan beide voor het hart zo belangrijke delen met kans op hartfalen. De propanda media liegen door hun kunstgebit heen.

Het is een regelrechte misdaad tegen de menselijkheid en een schending van de VN rechten van de mens om bezoek van aanverwante familie te weigeren. We zagen dit vorig jaar ook al toen familie hun ouders en grootouders niet mochten bezoeken tenzij gehuld in PPE, gezichtsmaskers en handschoenen en/of vanachter plexiglas ramen.

De psychopaten Rutte en DeJonge zaten in het torentje te giechelen over het verbieden van HCQ terwijl hetzelfde moment de ouderen in verzorgingshuizen en ziekenhuizen werden onthouden van medicatie en feitelijk bewust werden vermoord.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Het is kennelijk toch echt gebeurd. De rechter heeft het kind toestemming gegeven om buiten de vader om de gifspuit te nemen om zijn oma te kunnen bezoeken. De moeder had deze zaak aangespannen. De vrouw is gescheiden van haar man en op deze manier heeft ze hem teruggepakt over de rug van het 12-jarige kind heen. Lekker dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.