Aanklacht!

Aanklacht!

Aanklacht ICC – Persbericht

Sep 23, 2021

De BPOC2020 werkt in de aanklacht samen met advocaat Attorney Melinda C. Mayne, en Kaira S. McCallum, voormalig apotheker en arts, beiden uit het verenigd Koninkrijk, onder zaaknummer 143/21.

Een nieuw persbericht uitgebracht op 17 augustus (klik hier voor inzage), bevestigt dat zij beëdigde verklaringen hebben ontvangen van vooraanstaande experts, waaronder onderzoekswetenschapper en nucleair cardioloog Dr. Richard M. Fleming, de Nobelprijswinnaar viroloog Professor Luc A. Montagnier, en Dr. Kevin W. McCairn, een neurowetenschapper en expert op het gebied van neurologische aandoeningen.

Professor Luc A Montagnier, die een Nobelprijs won voor zijn werk aan het hiv-virus, beweerde in april 2020 dat hij geloofde dat het nieuwe coronavirus in een laboratorium was gemaakt. Toen verklaarde de deskundige viroloog in mei 2021: “Massavaccinaties zijn zowel een wetenschappelijke fout als een medische fout. Het is een onaanvaardbare fout. De geschiedenisboeken zullen dat laten zien, want het is de vaccinatie die de varianten creëert”.

Er is ook een nieuwe claim ingediend bij het ICC vanwege de enorme hoeveelheid nieuw bewijs en informatie die de afgelopen maanden aan het licht is gekomen, en de advocaten zeggen dat ze nu overtuigend bewijs hebben dat “het SARS-CoV-2-virus en de Covid-19 ‘vaccins’ opzettelijk geconstrueerde biowapens zijn die in twee fasen zijn vrijgegeven op nietsvermoedende volkeren van de wereld”.

Advocaat Melinda C. Mayne en Kaira S. McCallum hebben ook bevestigd dat ze samenwerken met advocaten die soortgelijke verzoeken om onderzoek hebben ingediend bij het Internationaal Strafhof in Nederland, Frankrijk, Tsjechië en Slowakije.

Daarom is er op 12 augustus 2021 een brief naar het ICC gestuurd met het verzoek om allemaal een gezamenlijke claim in te mogen dienen, terwijl ze ook voorlopig bewijsmateriaal indienen voor de beschuldigingen die iedereen over de hele wereld gemeen hebben, en het recht vragen om claims in te dienen die specifiek zijn voor individuele landen.

Zij hebben in de gezamenlijke claim tussen advocaten uit verschillende landen verzocht om onmiddellijke opschorting van het gehele Covid-19-injectieprogramma en een einde te maken aan het testen van asymptomatische mensen.

De advocaten zeggen nu reikhalzend uit te kijken naar de beslissing van het Internationaal Strafhof om een ​​gezamenlijke claim van meerdere landen toe te staan ​​en de Request for Investigation te accepteren.

Ze hebben het ICC duidelijk gemaakt dat als gevolg van de snel toenemende medische apartheid, het verlies van fundamentele vrijheden en rechten en het steeds toenemende, zeer hoge aantal sterfgevallen en ernstige ongewenste bijwerkingen bij ontvangers van Covid-19-injecties, dat het dringend noodzakelijk is dat het Hof snel en zonder verder uitstel optreedt.

Daartoe hebben de advocaten en indieners om een bijeenkomst verzocht ten kantore van het ICC in Den Haag op de kortst mogelijke termijn.

De ICC is niet gehouden aan enige termijn v.w.b. reacties op ingediende zaken. Als commissie hebben wij hier geen enkele invloed op.

Indieners van aanklachten bij het ICC uit Denemarken, Noorwegen en Polen en enkele andere landen hebben verzocht zich aan te mogen sluiten. Het laatste woord daarover ligt bij het ICC.

Update 24/9: Denemarken heeft zich aangesloten (origineel zaaknummer 169/21) en Noorwegen (origineel zaaknummer 168/21)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.